Špidla Data Processing – Lucerna duší: Mafie v New Yorku 3 – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 15. září 2016 vychází další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing opět rovnou ve sběratelské edici – za 99,90 Kč hledačka Lucerna duší: Mafie v New Yorku 3.

Ponořte se do vzrušujícího příběhu a vyřešte záhadu nebezpečného zločince sršícího blesky!

Strašidelná detektivka z mafiánského prostředí

* Bonusový příběh a hraní navíc

* Kompletní příručka pro hru

* Odměny za dobrou hru

* Minihry

* Tapety

* Soundtracky

* Mnoho dalšího

SBĚRATELSKÁ EDICE HOROROVÉ HLEDAČKY

New York, padesátá léta! Vdova po zámožném právníkovi byla brutálně zavražděna. To, co začalo jako běžné vyšetřování, nabírá temný spád. Zdá se, že ji zabil návštěvník ze světa mrtvých… Absurdní? Snad. Je jen na vás, abyste objasnili skrytá — a často i ukrutná — tajemství. Máte dost odvahy čelit tomuto děsivému dobrodružství? To zjistíte právě ve hře Lucerna duší!

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Co přináší sběratelská edice?

Bonusovou kapitolu s hraním navíc a předehrou k hlavnímu příběhu

Měnící se objekty, odměny za dobrou hru a bonusové hádanky

Tapety, původní nákresy ze hry, soundtracky ke stažení a další

Kompletní Strategickou příručku, abyste už nikdy ve hře neuvízli

V bonusové kapitole se obrátí perspektiva a do hry se vrátíte jako mladý vědec Will. V tomto zorném úhlu jste hru ještě nezažili… Pokud máte dost odvahy, vraťte se do tísnivého podzemního bunkru, který tak dobře znáte z hlavního příběhu. Ano, je to zde, kde bylo zosnováno tolik zla a tolik podlých akcí se dalo do pohybu… Seberte odvahu a konečně vypátrejte, kdo tento bunkr postavil, jaký byl jeho pravý účel a co vše se zde odehrávalo. A mějte oči otevřené — hledejte něco, co je dostatečně mocné, aby zničilo celý svět…

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1024 MB RAM, DirectX, 2452 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.