DVD HIT – Mazané kočky 5

Tentokrát s rychlostí blesku nabízí InterSonicu v řadě Svět pohádek za 59,- Kč další DVD příběhů pro děti od 8 let Mazané kočky 5 v obálce  DVD HIT hned ve středu 14. července 2010.

Animované komediální příběhy ztřeštěně vypadajících kočiček a pejsků. Pokud si vykládám dobře zahraniční zdroje, jde o 26 dílný seriál, založený na speciálních pohlednicích společnosti American Greetings z roku 2001. Jednalo se o digitálně zkarikované fotografie zvířat, které dokonce vyšly v několika knihách.

DVD obsahuje 8 epizod:

Nuda – Uvidíme, jaké pořady se líbí panovi Mewserovi. Jeho oblíbená televizní show a černo-bílé westerny jsou opravdu otravné a nudné.

Šikovná Kitty – Vypadá to tak, že Dine a Dash se přestanou kamarádit. Dine je naštvaný kvůli Dashově lovecké neschopnosti. Poprosí o pomoc jednu kočku, uznávanou odbornici v oboru.

Tikot – Goosera trápí jedna nepříjemnost. Tiká mu v hlavě. Musí jít k doktorovi. Ale on se ho tak strašně bojí…

Párty – V Danderově domě se chystá párty. Dine a Dash bez dovolení pozvou i svoje kamarády. Dander je ve složité situaci. Musí dostat kamarády pryč z domu dříve, než přijde pozvaná návštěva.

Pozvání pana Mewsera – Pan Mewser připravuje oslavu. Všichni jsou pozvaní. Všichni i přijdou, ale začnou se chovat až příliš uvolněně a divoce…

Špatný směr – Medvídek si staví raketu, aby se mohl podívat do vesmíru. Vystřelená raketa ale přistane v ZOO a medvídek si myslí, že je na jiné planetě.

Ostrov – Goosers a Claude jdou na ryby. Připlují na opuštěný ostrov. Když se snaží najít cestu domů, narazí na nebezpečné domorodce.

Poslední přání – Když Tiny Head zjistí, že její milované rybičce zbývají jen dva týdny života, připraví jí ty nejkrásnější chvíle, jaké kdy mohla zažít. Anebo je to celé jinak?

Žánr: Animovaný

Délka: 80 minut

Původní název: Twisted Whiskers

Společnost: Mike Young Productions / DQ Entertainment / Canal+ / CBBC

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: trailery