Špidla Data Processing – Odsouzeni k zániku (PC hra)

Ve čtvrtek 6. října 2016 nabízí novinku společnost Špidla Data Processing, za 69,90 Kč lze zakoupit další hledačku Odsouzeni k zániku v edici Česko hraje.

Vše je najednou jinak. A ne líp. Počasí se zbláznilo. Den se prodloužil o několik minut. Planeta se začala bouřit… Zdá se, že zkáza celého světa je na dohled. Je snad klíčem k záchraně brána do paralelního světa, která byla právě nalezena? Možná ano, možná ne… Vydejte se na záchrannou misi — máte v rukou osud celého lidstva!

odsouzeni_k_zaniku_01

odsouzeni_k_zaniku_02

odsouzeni_k_zaniku_03

odsouzeni_k_zaniku_04

odsouzeni_k_zaniku_05

odsouzeni_k_zaniku_06

odsouzeni_k_zaniku_07

odsouzeni_k_zaniku_08

– neobyčejný příběh

– velmi dlouhá doba hry

– nové minihry

Dny na Zemi jsou najednou o několik minut delší. Počasí se zbláznilo. V tropických oblastech vznikají hurikány nevídaných rozměrů. Michal tvrdí, že to je jenom začátek katastrofických změn. Jste na samotném začátku vyšetřování těchto jevů, když vaše letadlo vlétne do bouře a zřítí se.

Tady vaše dobrodružství začíná. Naleznete bránu vedoucí na úchvatné a neprobádané planety. Záhadné planety plné zatopených měst a vyprahlých pouští.

Stihnete se však včas vrátit na svou rodnou planetu, až zjistíte, jaké síly působí v oněch světech? A budou k záchraně Země stačit vaše znalosti a úsudek?

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.0 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 598B volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.