Špidla Data Processing – Hra s časem: Sběratelská edice (PC hra)

Ve středu 26. října 2016 je na pultech jediná novinka, další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing rovnou ve sběratelské edici – za 99,90 Kč hledačka Hra s časem.

★ Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou

★ Bonusový příběh a hraní navíc

★ Trofeje za dobrou hru

★ Grafické návrhy

★ Tapety

★ Hudba

★ Mnoho dalšího bonusového obsahu ze hry navíc

hra_s_casem_01

hra_s_casem_02

hra_s_casem_03

hra_s_casem_04

hra_s_casem_05

hra_s_casem_06

hra_s_casem_07

hra_s_casem_08

Říká se, že minulost je vytesaná do kamene. To ovšem pro vás neplatí… Dostává se vám totiž do rukou prostředek pro cestování časem. Zajímavé, že? Kdo by nechtěl navštívit různé doby… Podívat se, jak lidé žili, jaké byly jejich starosti a radosti.

Bohužel je vše jinak. Povinnost volá! Vydejte se po stopě přítele, který zmizel ve vírech času při hledání léku pro svou jedinou lásku. Stopa, která po něm zbyla je nejasná, ale je to jediné vodítko, které vám zanechal… Příslovečné stéblo, kterého se chytíte – a které vás přivede doprostřed příběhu plného neočekávaných zvratů a skrytých úskalí.

Poslouchejte, co se kde šustne, skládejte střípky příběhu dohromady. Jen tak se v pořádku vrátíte zpět a zachráníte své milované.

Co přináší sběratelská edice?

Bonusovou kapitolu, ve které příběh graduje

Sbírky, úspěchy, měnící se předměty, bonusové úkoly

Tapety, grafické návrhy, zvukové stopy a další

Strategickou příručku — vašeho vlastního průvodce hrou

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Sběratelská edice obsahuje navíc bonusovou hru zasazenou do budoucnosti, v níž příběh pokračuje. Setkáte se s novodobými lidmi (ze kterých vám ne každý bude nakloněn) z roku 2035, jenž řeší velký problém dotýkající se energetické krize.

Narazíte při svých cestách i na techniku, o které se vám nesnilo ani v těch nejodvážnějších snech – kupříkladu si „ochočíte“ robota, který se na dlouhou dobu stane vaším nerozlučným společníkem a pomůže vám z mnoha těžkých situací. A dojde i na řešení tun originálních puzzlů a hádanek toho nejryzejšího sci-fi střihu. Příběh pokračuje!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1002 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.