Špidla Data Processing – Tajemství ztracené planety + Císařský ostrov 3: Expanze (PC hry)

Ve středu 16. listopadu 2016 v podstatě jediný titul, zato hned dublovaný – společnost Špidla Data Processing nabízí dvě hry v jednom balení, komplet Tajemství ztracené planety + Císařský ostrov 3: Expanze je ke koupi za 99,90 Kč.

Luxusní komplet dvou novinkových her v jednom.

Tajemství ztracené planety

Nekonečné vesmírné končiny, nikým nepopsaná planeta a podivná síla, která donutí posádku vesmírne lodi nouzově přistát. Co se skrývá za vším tím tajemstvím? Hrozí posádce nebezpečí, nebo se jedná o volání o pomoc bytostí, jejichž je tato planeta domovem? Pomozde vyřešit zapeklitou vesmírnou záhadu. Čeká vás neobvyklý příběh, strašidelná atmosféra a český dabing. Pojďte se pobavit!

Posádka vesmírné lodi poklidně pluje za svým cílem vesmírem, když tu se stane něco neočekávaného. Náhle se objeví neznámá planeta a ta svou mocnou silou přinutí posádku nouzově přistát. Co je to za podivnou sílu? Kde se tady a tak náhle vzala nikým nepopsaná planeta? Volá snad někdo naléhavě o pomoc? Hrozí posádce nějaké nebezpečí?

Vydejte se spolu s vesmírnými cestovali na průzkum podivuhodné planety. Prozkoumejte nikdy nepoznanou přírodu, neznámá zvířata, zvláštní obydlí. Čí byla domovem? Vyhubila je nějaká temná neznámá síla? Potřebují zachránit?

Pomozte posádce najít odpovědi na celou řadu otázek. Je třeba také opravit mateřskou loď, jinak není možnost návratu. Kudy vede cesta zpět? Podaří se dostat posádku zpět do bezpečí? Spatří ještě vesmírní cestovatelé někdy svou mateřskou planetu Zemi?

Hodně štěstí a zdaru na vesmírné plavbě!

Čeká Tě:

podivuhodné vesmírné dobrodružství

strhující zápletka

více než 50 různých lokací

řada hádanek a miniher

neopakovatelná atmosféra

podmanivá hudba

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 763 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Císařský ostrov 3 – Expanze

Opravdu opulentní obsluhovačka. Dlouhá a graficky bohatá. Pojďte ji vyzkoušet, přijdete si na své. Zaručeně!

Nad mocnou říší vládne moudrý císař Omadan. Jeho říše prosperuje, přináší obyvatelům radost a vzbuzuje závist v srdcích Omadanových nepřátel.

Císař žije spokojeným životem a zdá se, že mu nic nechybí. Užívá si života, jenomže během letu balonem dojde k nečekanému zvratu.

Po boji s piráty se Omadan uchýlí do úkrytu na pustý ostrov.

Nenechá se však zlomit a po chvíli přichází k jedinému možnému a za dané situace nejmoudřejšímu rozhodnutí – začít znovu budovat skvostnou říši.

Tentokrát ještě vznešenější a krásnější než původní domovinu

Pomozte císaři Omadanovi postavit jeho nové impérium. Užijte si spoustu zábavy ukryté v této nové spojovačce!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.0 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 598 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.