Špidla Data Processing – Pán temnoty: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 5. ledna 2017 společnost Špidla Data Processing posílá do trafik za 99,90 Kč sběratelskou edici hledačky Pán temnoty, vydané v roce 2015.

Ničeho se milující matka neděsí tak, jak ztráty vlastního dítěte. A právě to se mi stalo přímo před očima. Unesli mi syna! Můj malinkatý chlapec je nenávratně pryč! Pokud nezjistím, kdo a proč to udělal a kam jej odnesl, tak už jej možná nikdy neuvidím… Musím jej najít! Prostě musím! Já to nevzdám! Nikdy to nevzdám!

Vydejte se na cestu za synem a zažijte dobrodružství ve sběratelské edici Pán temnoty!

napínavá počítačová hra s jedinečným příběhem

bonusový příběh a hraní navíc

kompletní příručka pro hru

odměny za dobrou hru

minihry

tapety

soundtracky

český dabing

 

pan_temnoty_se_01

pan_temnoty_se_02

pan_temnoty_se_03

pan_temnoty_se_04

pan_temnoty_se_05

pan_temnoty_se_06

SBĚRATELSKÁ EDICE DOBRODRUŽNÉ HLEDAČKY

Chvilka nepozornosti stačila k tomu, abyste přišla o to nejcennější. Zatímco jste telefonovala, váš malý synáček se vydal na průzkum do nedalekého lesa. Než jste se nadála, byl pryč. Naštěstí i ve zcela bezvýchodné situaci umíte zachovat chladnou hlavu.

A tak začínáte hledat způsob, jak získat svého syna zpět. Přece se jen tak nevypařil! Čím hlouběji se pouštíte do pátrání, tím spíše začínáte mít pocit, že zde máte co do činění s nadpřirozenými silami.

Zanedlouho nacházíte bránu do jiného světa. Bez váhání do něj vstoupíte a jste přenesena na stejné místo jako váš syn Jimmy. Zde se dozvídáte, že váš syn má být brzy obětován! Jde mu o život! Musíte jej zachránit!

Připravte se na spletitou cestu do útrob neznámého světa, kde vládnou nadpřirozené síly. Vyřešte desítky hádanek a logických úkolů. A hlavně zachraňte svého syna ze spárů temných sil!

Ve hře na vás čeká:

Napínavý příběh

Kouzelná grafika

Plno zábavných logických úkolů

Minihry a hádanky

Ve sběratelské edici naleznete:

Strategickou příručku, která vám pomůže v cestě hrou

Tapety, nákresy, videa, hudbu, minihry a skládačky

Trofeje za různé činy a splněné úkoly ve hře

Bonusový příběh plný akce a napětí:

A co přináší bonusový příběh?

Hlavní hrdinka už sice Ztracený svět jednou zachránila, ale jedné noci se jí zdá podivný sen plný volání o pomoc. Jakoby smyslů zbavená sedá do auta a vydává se na místo, kde může projít skrze portál do druhého světa. Ten se díky její záchraně probouzí k životu, jenže v jezeře tomu tak bohužel není. Pomůžete ještě jednou? Budete se muset naučit dýchat pod vodou, s čímž vám místní rádi pomohou, jelikož jste jejich jediná šance na přežití.

Verze z obalu:

Podařilo se vám zachránit syna Jimmyho a s pomocí Undine a dalších bytostí z Jezerní říše porazit Pána temnoty. V noci vás však probouzí zlý sen. Jezerní říše je v ohrožení! Vaši drazí pomocníci nyní naléhavě potřebují pomoc od vás.

Přístroj, který dodával jezeru životodárnou energii, se poškodil. Podvodnímu světu hrozí záhuba a bytosti, které v něm žijí, pozvolna vymírají. Je třeba jednat rychle. Musíte se vydat zpět a získat od trpaslíků důležitou ingredienci do lektvaru, který vám umožní dýchat pod vodou. Je třeba najít poustevníka, jenž sestrojil energetický přístroj pro jezerní lid. Musíte získat náhradní součástku, bez lteré přístroj nebude fungovat a na niž netrpělivě čeká Undine, královna jezerního lidu.

V cestě vám stojí řada překážek, které je třeba zdolat, a také množství zapeklitých hlavolamů a složitých skládaček. Spěchejte, jezerní lid je na pokraji katastrofy a záhuba je téměř jistá. Čekají na vaši pomoc!

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1.6 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 1.2 GB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.