Špidla Data Processing – Případ napůl zabitého horolezce + Kdo jsem? (PC hry)

Po sérii sběratelských edic ve čtvrtek 26. ledna 2017 přichází společnost Špidla Data Processing pro změnu s kompletem dvou počítačových her Případ napůl zabitého horolezce + Kdo jsem? za 99,90 Kč.

Zábavný komplet dvou počítačových her.

Případ napůl zabitého horolezce

Špatné zprávy! Právnička Kathleen Wilsonová právě zjistila, že její milovaný Danny Reed byl za podivných okolností zatčen. Obvinili ho z vraždy. Nezbývá nic jiného, než aby začala s pátráním sama, jinak její milý zůstane ve vězení. Kathleen musí zjistit čistou pravdu. Nastrčili ho, nebo to bylo jen velké nedorozumění? Skrývá se za tím vším něco většího? V tuto chvíli není jisté nic…

Nebezpečí číhá vždy tam, kde ho nečekáte…  Doprovoďte sympatickou Katy na napínavé výpravě za pravdou!

Sbírejte fotografie, vzkazy, diapozitivy — cokoliv, co může být užitečné k vyšetřování. Všechna drobná zjištění a vodítka si pečlivě poznamenejte do zápisníku, později by se vám mohla hodit. Během vyšetřování můžete snadno zabloudit do slepé uličky, ale nepanikařte — nápověda vám pomůže. Rychle se pusťte do pátrání!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 963 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Kdo jsem?

Kdo jste? A proč jste v tomto ztřeštěném městě? Co se to stalo všem obyvatelům okolo vás? Vžijte se do role protřelého detektiva, vyřešte celou záhadu a spaste svět!

BLÁZNIVÁ POČÍTAČOVÁ HRA

Někdo pomocí psychozbraně terorizuje celé město. Při hledání těch, kdo stojí za tímto zločinem, jste přišli o svou paměť. Zahajte vyšetřování, získejte zpátky své vzpomínky a přiveďte pachatele do rukou spravedlnosti. Řešte hádanky, rozlouskněte hlavolamy, poskládejte puzzle a hledejte stopy. A poté už musíte jen zjistit, kdy a při jaké příležitosti nalezené předměty použít.

Zjistěte, kdo opravdu jste, a zachraňte tak lidstvo!

– Prozkoumejte více než 70 neuvěřitelných míst.

– Propátrejte 18 scén se skrytými objekty a splňte 12 vedlejších misí.

– Seznamte se s 20 jedinečnými herními postavami.

– Vytvořte foto-past na darebáka.

– Najděte řešení nečekaných zvratů.

– Které ze 12 různých zakončení hry zvolíte?

Čeká vás:

Komiksová detektivka

Hravá grafika

12 různých zakončení hry

Pátrejte po své minulosti

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 196 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.