Špidla Data Processing – Čtyři jezdci apokalypsy: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 16. února 2017 společnost Špidla Data Processing nabízí za 99,90 Kč sběratelskou edici již dříve vydané hry s názvem Čtyři jezdci apokalypsy.

Hororová hledací hra ve sběratelské edici!

Peklo se otevírá! Čtyři brutální zaprodanci zla přicházejí zdrtit svět. Postavte se chmurným úmyslům nečistých bytostí. Braňte život svůj a ubráníte celé lidstvo. Jestli má někdo šanci uspět, jste to vy!

Připravte se na spletitou cestu do útrob neznámého světa, kde vládnou nadpřirozené síly. Vyřešte desítky hádanek a logických úkolů. To vy můžete vymanit svět ze spárů temných sil!

Napínavá počítačová hra s jedinečným příběhem ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Kompletní příručka pro hru ★Odměny za dobrou hru ★ Odměny za dobrou hru ★ Minihry ★ Tapety ★ Soundtracky ★ Český dabing

Svědkové ze všech koutů země hovoří o čtveru černých jezdců, kteří vypalují vesnice do základů, tráví studny, rozsévají smrt a kraj halí do temnoty. Pátrají po klíči od Brány Veškerenstva a každého, kdo jim zkříží cestu, zahubí. Povídá se ale také o jisté neohrožené dívce z jiného světa, která už kdysi svou domovinu před mocnostmi zla uchránila…

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Vracíte se zpět do okamžiku, kdy se neohrožená bojovnice Zuzana setkává s Mrazem, černým jezdcem Apokalypsy, nositelem zla v Ledových horách. Jistě si vzpomenete na trpaslíka Fulnira, který v poslední chvíli Zuzanu před Mrazem zachránil. S Fulnirem se vydáváte do spletitého podzemí, kde se setkáte s vládcem trpasličího lidu Dirbunem a s Vulkanií, vládkyní slují.

Zjistěte, co vše musel Fulnir podstoupit, než se mu podařilo získat mocnou zbraň — Prastaré kladivo. Jen s jeho pomocí lze zastavit ďábelský těžební stroj. Také je třeba vyřešit množství nových hádanek a spoustu zapeklitých hlavolamů. A ještě zde vládne mocná Vulkanie. Bez její přízně nelze dospět ke zdárnému konci a dostat se zpět na povrch. Tady čeká úkol nejtěžší — obelstít jednoho z jezdců Apokalypsy a zachránit Zuzanu. Vydejte se na výpravu, dechberoucí dobrodružství čeká jen na vás!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1102 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.