Špidla Data Processing – 12 úkolů pro Herkula 4: Matka příroda – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 23. února 2017 se na pultech ocitá další novinka z líhně společnosti Špidla Data Processing, kterou je sběratelská edice obsluhovačky 12 úkolů pro Herkula 4: Matka příroda za 99,90 Kč.

Super dlouhá a super zábavná hra ve sběratelské edici!

Legendární hrdina Herkules a jeho žena Megara jsou zpět, připraveni vydat se na další dobrodružství!

ZÁBAVNÁ POČÍTAČOVÁ HRA S JEDINEČNÝM PŘÍBĚHEM ★ BONUSOVÝ PŘÍBĚH A HRANÍ NAVÍC ★ ČESKÝ DABING ★ ÚROVNĚ S TAJNÝMI OBJEKTY ★ KOMPLETNÍ PŘÍRUČKA PRO HRU ★ TAPETY NA PLOCHU ★ A DALŠÍ!

Poražení bohové zuří a povolali hrůzostrašnou bestii, jež se vyrovná Herkulově božské síle. Bestie zpustošila krajinu a proměnila kvetoucí zahrady v bezútěšnou poušť! Obnovte krásy světa s použitím všeho, co máte — od magických schopností Megary až třeba po požární hydrant! Přijměte pomoc svých přátel a spojenců – krále Midase i Epeia s jeho slavným trojským koněm, abyste zachránili Matku přírodu před zkázou.

Vzhůru, do toho, dobrodružství začíná!

Těš se na:

Více než 50 úrovní s novou hudbou a novým příběhem!

Tajné úkoly! Hledejte úrovně se skrytými objekty

Navíc bonusový díl s úplně jiným příběhem!

Stavbu mocného trojského koně!

Český dabing!

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Herkules si již myslel, že uzavřením tajemného zrcadla a odhalením proradných Bohů za celou věcí s falešným Herkulovým dvojčetem splnil i protentokrát všechny svoje úkoly, jak se ale vzápětí ukáže, problémy ho následují i tehdy, když se odebere se svojí ženou Megarou za dovolenou. Sotva totiž vkročí do lázní, objeví se před ním vejce příšery jménem Skyla užuž se chystající k vyklubání. Zdá se, že z dovolené opět nic nebude a vy Herkulovi budete muset podat pomocnou ruku, aby to celé zvládl!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1102 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.