Špidla Data Processing – Smlouva s ďáblem + Šamani (PC hry)

Ve čtvrtek 9. března 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing zábavný komplet dvou počítačových her za skvělých 99,90 Kč, v jednom balení jsou ke koupi hry Smlouva s ďáblem + Šamani.

Smlouva s ďáblem

Zlo se nikdy neptá na povolení, jestli může vpadnout do šťastného a mírumilovného života dvou mladých milenců.

A když se tak stane, jsou rázem nuceni bojovat o svoji budoucnost.

Jak vysoká může být cena za záchranu těch, které milujeme? Jak nebezpečná a těžká může být cesta skutečné lásky klenoucí se napříč stoletími?

Pojďte to zjistit na vlastní kůži!

Dva mladí lidé, šťastná současnost a ještě nadějnější vyhlídky do budoucna. Snoubenec Albert získá atraktivní pracovní nabídku. Peníze jsou na velkolepou svatbu s jeho milou potřeba, a tak neváhá a ihned se vydá za novým zaměstnáním.

A slehne se po něm zem. A tak se jeho milá vydává na cestu po jeho stopách. Na své pouti narazí na spoustu duchů, démonů, podivných stvoření a dalších hrůz.

Cesta je protkaná děsem, krev v žilách tuhne. Hlavní hrdinka se však nezastaví před ničím. Jen ona ví, co je v sázce. Musí o svého Alberta bojovat.

Smlouva s ďáblem fascinuje i děsí atmosférou, překvapuje četnými dějovými zvraty a pohlcuje hráče stejně jako hororový velkofilm. Musíte využít všechen svůj um, abyste právě vy dokázali pomoci! Hledejte správné klíče, vyluštěte zapeklité hádanky a snažte se skrze tu hrůzu se probít. Jste připraveni ponořit se do této prokleté reality? Už na vás čeká!

Čeká na vás:

Mrazivá atmosféra skutečného hororu.

Vzrušující mystická zápletka plná zvratů a odboček.

Grafika jako živá a hudba hodná nejlepšího filmu.

Fantastické hádanky k vyřešení.

Temný a přesto laskavě lidský příběh.

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1463 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Šamani – Srdce Země

Zbyli jen tři. Poslední válečníci z kmene Manaj, kteří přežili nelítostné krveprolití. Jejich osada je zničena. Všude zbyla jen země spálená na prach a trosky dříve prosperující osady. Jediná možnost, jak zvrátit osud vašeho kmene, je zažehnout Srdce Země. Cesta je to nebezpečná a protkaná všemožnými nástrahami. Pomozte jim!

ZÁBAVNÁ LOGICKÁ HRA PRO POČÍTAČ

Srdce Země bylo zažehnuto a opět pohaslo. Kmeni Manaj přinášelo jeho magické světlo bohatství a štěstí po mnoho let. Jenže štěstěna se k nim nakonec obrátila zády. Na jejich území vtrhly houfy nelítostných nepřátel a pobily skoro celou osadu. Jen díky neuvěřitelné souhře náhod přežili poslední tři manajští bojovníci a ti dychtí po jediném. Zajistit svému kmeni klid, mír a prosperitu.

Na jejich výpravě je čeká nepřeberné množství překážek, životu nebezpečných nástrah a krvelačných příšer. Vy je povedete od jejich prvních nejistých krůčků. Vaším úkolem je dovést celou skupinu až k magickému portálu. Při tom je vedete na jejich cestě tak, aby se žádný z válečníků nevydal špatným směrem a nepřišel o život. K tomu vám postačí kurzor myši. Správným pohybem myši vyčarujete dřevěný most mezi překážkami, teleport, kamenného golema, který zatarasí každému cestu, a další kouzla, jež odvrátí hrozící nebezpečí. Najděte nejbezpečnější cestu k cíli. Pomozte válečníkům zachránit prastarý kmen Manaj!

Ve hře na vás čeká:

Zábavná logická hra

Staňte se kouzelníkem

Zábava zaručena

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1,6 Ghz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 69 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.