Špidla Data Processing – 5 jarních PC her v jednom balení (PC hry)

Ve čtvrtek 23. března 2017 recykluje společnost Špidla Data Processing za skvělých 199,90 Kč hned několik straších her najednou, nabízí komplet 5 jarních PC her v jednom balení.

Kolekce 5 zábavných her s jarní tematikou za velmi výhodnou cenu!

Oslavte příchod teplých dnů, kdy ztrácí svou nadvládu zima a pomalu se probouzí příroda, v jarních hrách!

Obsahuje tyto hry v plné verzi:

Obsluhovačka v nejlepší kvalitě – Rajská zahrádka

Sotva vysvitlo první jarní sluníčko, začaly vystrkovat své hlavičky první jarní květiny. S Jitkou a Honzou z Rajské zahrady se pokusíte ze staré oprýskané farmy vybudovat rajskou zahradu. Dokážete obnovit zašlou slávu místního farmaření?

Opravdová 3D hra – Pilné včelky

Ve hře Pilné včelky si vyzkoušíte, jaké to je sbírat drahocenný nektar, pěstovat květiny, sbírat a vyrábět med. A navíc zachráníte ztracenou včelí královnu!

Akce v jarním kabátku!  – Zahradní policie

V Zahradní policii budete bránit svou rozkvétající zahradu před škůdci. Staňte se zachráncem rostlinné říše! Ubraňte svůj záhonek před nájezdy lezoucích i létajících brouků!

Spojovačka, jak má být! – Ahoj Benátky

Na jaře se probouzejí k životu i exotické rostliny. Užijete si je v oblíbené spojovačce Ahoj Benátky, kde budete zachraňovat povadlou krásu botanické zahrady. Dříve byla plná okrasných i ovocných stromů, keřů, trvalek i vodních rostlin. Dnes připomíná spíše vyprahlou poušť. Pomozte!

Prostě roztomilé! – Motýlí víla

Správné jaro zdobí i motýli. A v Motýlí víle vás svými pestrými barvami přímo okouzlí ;) Graficky zdařilou Motýlí vílu si užijí všichni, kteří rádi potrápí svou hlavu u logických hříček a rébusů. Zábava zaručena!

Tato jedinečná kolekce pěti jarních her vám přinese spoustu zábavy. Všechny hry jsou plně v češtině a bez násilí. Naučíte se je hrát za minutku a zábava vydrží na týdny!

Jarní pětka her přináší:

5 zábavných her pro celou rodinu

Vše plně v češtině

Za velmi výhodnou cenu

Vhodné pro děti i dospělé

Originální příběh u každé hry

Spousta hodin zábavy