Špidla Data Processing – Ztroskotání: Zrádné světlo – Sběratelská edice (PC hra)

Ve středu 29. března 2017 vrací společnost Špidla Data Processing na pulty  další ze svých her Ztroskotání: Zrádné světlo ve Sběratelské edici za 99,90 Kč.

– napínavá hledačka s tajemnou atmosférou

– český dabing

– bonusový příběh a hraní navíc

– strategická příručka

– tapety

– mnoho dalšího bonusového obsahu!

Jana a Míša se plaví na své jachtě na poklidném moři zalitém sluncem. Najednou voda kolem potemní, obloha zčerná těžkými mraky a na nich se objeví zlověstné žhnoucí znamení. Co se to děje? Přichází obrovská bouře! Moře pohltí jachtu a Jana a Míša zmizí v moři, zmítáni proudy a bezvládně přehazováni vlnami…

A pak se ocitnou na neznámém ostrově. Než se však stačí vzpamatovat, Míšova ruka náhle vyklouzne z Janina sevření a Míša zmizí do neznáma… Kde se to Jana octla? Co je to za prapodivné místo? A kam zmizel Míša? Je snad v nebezpečí?

Jana musí najít odpověď na spoustu otázek. Řeší hlavolamy a hádanky, luští znamení, která ji vedou k vyřešení záhady ostrova. Pomůžete jí dostat se z té zapeklité situace a nalézt Míšu? Dostaňte je zpátky do bezpečí a zachraňte jejich lásku!

Co přináší sběratelská edice?

Z pohledu Jany už je celý děsivý příběh za vámi. Ale co dělal celou tu dobu její přítel? Míša byl přece odvlečen z pláe na maják, kde byl pověšen vzhůru nohama větru napospas, Jenže tam jste jej nenašli a vytáhli jste pouze prázdné lano. Kam zmizel?

To zjistíte v bonusovém příběhu, kde se v roli Míši pokusíte uniknout pryč z majáku. Musíte se totiž dostat za Janou a pomoci ji v boji proti zlu. Pokud se vám to nepodaří, dopadne celý příběh úplně jinak!