Špidla Data Processing – Vražedná láska: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 20. dubna 2017 plánuje PNS dle zveřejněného rozpisu rozvážet další novinku společnosti Špidla Data Processing, ve Sběratelské edici vychází počítačová hledačka Vražedná láska za 99,90 Kč.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Český dabing ★ Trofeje za dobrou hru ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího bonusového obsahu navíc!

Náš příběh začíná tehdy, když se velkoobchodník Roland Stark rozhodl, že provdá svou dceru Annabel za svého obchodního partnera Vincenta Faulknera – aby nejenom zlepšil své pozice na trhu, ale hlavně zajistil své dceři budoucnost. Annabel nebyla příliš nadšená, ale svolila a nechala se odvézt na Vincentův ostrov. Jenže ani po měsících jejich vztah nevzkvetl… A pak se na ostrově objevil Marcus, Vincentův bratranec. Muž citlivý, zcestovalý a nikoliv primitivní. Rozhodl se zde pobýt v rámci svých cest – a s lady Annabel si hned padli do noty. To ovšem Vincenta notně popudilo a následky na sebe nenechaly čekat. Pyšný a zhrzený Vincent Faulkner na jejich sblížení reagoval po svém – začal hledat pomoc v okultismu a magických rituálech. Při jednom z nich se napil vlčí krve. A poté již nikdy nic nebylo stejné…

Vražedná láska proměnila zemský ráj v opuštěný ostrov a kdysi rušné místo, doslova kypící životem, je dnes jen domovem duchů. A temného nekromanta a divokých vlků, co prý už nejednoho člověka roztrhali.

Když jste se kvůli hledání svých rodinných kořenů rozhodli najmout jednoho z místních námořníků, aby vás na ostrov zavezl, mysleli jste si i vy, že jde o pouhé báchorky a pověry. Brzy se ale ukáže, jak moc jste se mýlili…

A tak se teď utkejte s děsivým nekromantem a jeho příšernou vlčí smečkou. A zachraňte tajemnou lady Annabel!

Co přináší sběratelská edice?

strašidelnou atmosféru, krásnou grafiku a hudbu

rozuzlení životních příběhů herních postav

neobvyklé sběratelské předměty integrované do hlavní dějové linie.

stylová pozadí na plochu, i původní grafické návrhy od tvůrců hry.

mnoho dalšího bonusového obsahu

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1402 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.