Špidla Data Processing – 12 úkolů pro Herkula 5 – Děti Helady: Sběratelská edice (PC hra)

Ve středu 26. dubna 2017 jde na pulty další novinka společnosti Špidla Data Processing, ve Sběratelské edici vychází pokračování obsluhovačky 12 úkolů pro Herkula 5 – Děti Helady za 99,90 Kč.

ZÁBAVNÁ POČÍTAČOVÁ HRA S JEDINEČNÝM PŘÍBĚHEM ★ BONUSOVÝ PŘÍBĚH A HRANÍ NAVÍC ★ ČESKÝ DABING ★ ÚROVNĚ S TAJNÝMI OBJEKTY ★ KOMPLETNÍ PŘÍRUČKA PRO HRU ★ TAPETY NA PLOCHU ★ A DALŠÍ!

Herkules a jeho žena Megara si po dlouhých a urputných letech bojů a odloučení konečně užívají poklidného rodinného životu. Když tu jsou vyrušeni mocným bohem války Aresem. Ten žádá Herkula, aby stál po jeho boku a bojoval za Aresovu moc. Ani nesmírné bohatství, kterým by Herkulovi za tuto oběť zaplatil, jej nepřesvědčí, aby se pustil opět do boje. To Arese rozlítí natolik, že se rozhodne Herkulovi pomstít. Ares očaruje všechny děti z Helasu a vytvoří z nich smrtící příšery toužící po krvi. Pomůžete Herkulovi zlomit temné kouzlo, dostat všechny děti zpět na správnou cestu a nastolit opět tolik vytoužený mír a klid? Vaše pomoc je nezbytná! Tak vzhůru do boje proti hlouposti a nenávisti. A bude to zábava, uvidíte!

Čeká Tě:

Více než 50 úrovní s novou hudbou a novým příběhem!

Tajné úkoly! Hledej úrovně se skrytými objekty

Navíc 20% obsahu

Extra speciální bonusový díl s jiným příběhem nad rámec běžné verze

Setkání s obřím antickým robotem

Strategický průvodce s přehlednou grafikou ukáže postup všemi úrovněmi a navíc prozradí i zvláštní taktické triky a na co si dát v konkrétní úrovni pozor.

Český dabing!

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Je tu i 20 % obsahu navíc – celá extra epizoda s jedním zbrusu novým ostrovem, na němž samozřejmě také hledáte poztrácené kostky v rámci poskládání puzzle golema. A po splnění toho všeho vás potěší ještě jedna extra speciální Super-bonusová úroveň!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1102 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta