Špidla Data Processing – Mord ve Wisbey + Čarodějná zahrada (PC hry)

Ve čtvrtek 4. května 2017 uvádí PNS jako jediný trafikový titul novinku společnosti Špidla Data Processing – další komplet dvou počítačových her za 99,90 Kč, v jednom balení jsou ke koupi hry Mord ve Wisbey + Čarodějná zahrada.

Kolekce dvou nových her za velmi výhodnou cenu! Užijte si novinkovou hledačku i roztomilou obsluhovačku. Zábava zaručena!

Mord ve Wisbey

Zlo se živí strachem. A vydrží číhat dlouho…

Co se stalo ve Wisbey? Byly vraždy skutečné, nebo šlo jen o mámení?

Máš odvahu to zjistit na vlastní kůži?

Je tomu už mnoho let, co je opuštěná usedlost nedaleko Wisbey. Místní se tomuto chátrajícímu a nehostinnému místu zdaleka vyhýbají. Důvodem je vražda šerifa a jeho ženy, která nikdy nebyla vyšetřena. Jednoho dne se zde objeví mladý novinář, jenž chce napsat senzační článek o celé nevyjasněné události. Co za tajemství skrývá nalezený deník maniaka? A jak je možné, že zvídavý novinář znenadání zmizel? Co za strašlivou záhadu toto místo skrývá? Právě vy nalezněte nyní řešení celého případu a zachraňte mladého novináře, než bude příliš pozdě na cokoliv!

Čeká na vás:

Mrazivá atmosféra podivného místa.

Vzrušující zápletka dávného hříchu

Grafika klasické hledačky a český dabing

Spousta miniher a hádanky k vyřešení.

Temný a přesto zajímavý příběh.

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 463 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Čarodějná zahrada

Byli žili šťastní lidičkové v požehnaném království. Jejich život byl jako sen. Obklopovala je krásná zahrada, plná květů a oblažující zeleně…

Až do dne, kdy…

Byl jednou jeden moudrý král a ten vybudoval kolem svého hradu čarokrásnou zahradu plnou vonících květin, kvetoucích keřů a do nebe se deroucích stromů.

Celá tato krása sloužila nejen králi, ale přinášela radost a štěstí všem jeho poddaným. Jedno dlouhé a horké léto však přišla obrovská sucha.

Zahrada začala hynout, rostliny usychat a s nimi se roznemohl i sám dobrý král. Princezna se snaží dát vše do pořádku.

Je třeba zalévat hynoucí rostliny, odstraňovat překážky, stavět nové mosty.

Nenechávejte vše jen na samotné princezně. Pomozte jí zachránit zahradu a dát tak nový život nejen čarokrásným rostlinám, ale i králi i tím celému království.

Obnovte krásu zahrady! Je to jen a jen na vás!

Čeká na vás:

Logický rychlík pro chytré hlavičky

Grafika jako živá a hudba jako z filmu.

Zábavné hádanky k vyřešení.

Více než 40 úrovní.

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 363 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.