Špidla Data Processing – Temný úsvit: Sběratelská edice (PC hra)

V pátek 12. května 2017 je jediným titulem v distribuci další novinka společnosti Špidla Data Processing, ve Sběratelské edici vychází počítačová hledačka Temný úsvit za 99,90 Kč.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Strategická příručka ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího navíc!

Je rozpoutána nelítostná bitva o akademii, když tu se objeví nadějná studentka Eliana a postaví se zlu na odpor. Je vyslána na nebezpečnou misi, v níž musí získat tři kouzelné artefakty, Dračí krystaly. Jen ty mohou zvrátit všudypřítomné zlo. Eliana však netuší, jak strastiplná ji čeká cesta, jak velkému nebezpečí musí čelit, jak nepředstavitelné dálky je třeba překonat. Hrůzostrašní nepřátelé číhají na každém rohu. Eliana je jediná, která může zachránit domov nejen sobě, ale také dalším lidem, na nichž jí záleží. Pomozte jí překonat zradu, podlosti i mocné nepřátele!

Čeká Tě:

bonusová kapitola a hraní navíc

podmanivá hudba

krásné tapety na plochu

sběratelské objekty za dobrou hru

strategická herní příručka

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Víla Denisa, vaše pomocnice s klasické verze hry, se dostala do nebezpečí. Váš nepřítel se zmocnil jednoho z drahokamů a s jeho pomocí se dostal do země víl. Unese hodnou vílu Denisu a začne pustošit její zemi. Ničí louky porostlé krásně vonícími květinami a zanechává za sebou spoušť. Pomozte přátelům víly porazit nepřítele. Jen vaše spojení povede k vytvoření magické kolektivní síly a vysvobození laskavé Denisy a záchraně jejího světa.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1502 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.