Špidla Data Processing – Návrat doby temna: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 18. května 2017 společnost Špidla Data Processing vrací na pulty jednu ze starších her ve vylepšené sběratelské edici, znovu vychází hledačka Návrat doby temna za 99,90 Kč.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Strategická příručka ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího navíc!

Lidstvo se teprve nedávno zbavilo tmářství a pověr středověku, a přestože bludy a klamy stále ještě pletou lidem hlavy, moudrost vědy a osvícenství již začínají nabírat na síle. Zdá se ale, že tento trend není právě po chuti mocným šedým elitám, které jsou v skrytu připraveny zasáhnout proti osvobozující síle rozumu.

Skupina mocných byrokratů, oligarchů, mafiánů a zaprodaných důstojníků z řad policie patří k tajnému kultu. Toto zlověstné Bratrstvo a jeho přívrženci se snaží získat vládu nad městem i nad královstvím. Kontrolovat jeho obyvatele a zničit všechny zdroje poznání a kultury.

Po podezřele náhlém úmrtí krále se věci dávají do pohybu a váš život s nimi. Pomozte vystopovat a odhalit tajné spiknutí. To nebude snadné, ale ještě těžší bude ho zastavit. Pokusíte se o to? Jděte do toho a zachraňte celé království i s obyvateli. Vyřešte množství úkolů a hádanek, ukažte svou odvahu a důvtip. Nenechte ohavné Bratrstvo převzít kontrolu nad královstvím!

Ve hře na vás čeká:

Strašidelná atmosféra

Napínavý příběh

Desítky skvělých miniher

Úžasné scény a 3D efekty

Dlouhý čas hry

Ve sběratelské edici naleznete:

Strategickou příručku, která vám pomůže v cestě hrou

Nákresy, tapety, hudbu a spořič obrazovky

Bonusový příběh plný akce a napětí:

Záchranou malého bratříčka a útěkem před zloduchy příběh rozhodně neskončil! Obyvatelé města jsou v neustálém ohrožení a bratrstvo je opravdu nebezpečné. Posbírejte poslední síly, pomozte Hubertovi vyléčit rány a vydejte se do sídla bratrstva, které se zrovna chystá odevzdat svou oběť Temnotě a získat tak neomezenou moc. Předveďte se jako mistr převleků,pronikněte do sídla a přerušte konající se obřad dokud je ještě čas.

Požadavky: Windows Vista/7/8, procesor 2.5 GHz a vyšší, 2 GB RAM, DirectX, 800 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.