Špidla Data Processing – Čarodějná zahrada 2: Královna trolů + Praha magická (PC hry)

Ve čtvrtek 1. června 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing další komplet dvou počítačových her za 99,90 Kč, v jednom balení jsou ke koupi hry Čarodějná zahrada 2: Královna trolů + Praha magická.

Kolekce dvou zábavných her za velmi výhodnou cenu! Užijte si novinkovou obsluhovačku a hledačku z Prahy. Zábava zaručena!

Čarodějná zahrada 2 – Královna trolů

Zlá královna trolů je zpět z vyhnanství! A má chuť se mstít. Zmar a zloba dopadá na všechny okolo…

Zachraň co se jen dá, dokud zbývá alespoň kapka naděje!

Teď je to už jen na tobě…

Zlá královna trolů je zpět z vyhnanství! Za pomoci své černé magie unesla princeznu trpaslíků a odvlekla ji do dalekého království. V těchto zemích však nikdo nezná sílu kouzelných zahrad! Trpasličí lid, který tam žije, již dlouho trpí pod nadvládou královny trolů a jejích poddaných. Princezna se rozhodne pomoci svým bratrům a sestrám a navrátit moc kouzelných stromů.

Vydejte se s trpaslíky na cestu skrz neprobádaný kontinent ve vzrušující fantasy strategii Čarodějná zahrada 2 – Královna trolů! Je to jen a jen na vás! Zábava a nehynoucí vděčnost malinkých obyvatel království zaručena!

Čeká na vás:

Logický rychlík pro chytré hlavičky

Přes 40 úrovní a rozmanitých úkolů

Okouzlující hra pro všechny věkové kategorie

Pestré postavy a výjimečný svět kouzel

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 363 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Praha magická

Navštivte Prahu v tajemné hledačce!

Jaká skvělá zpráva! Do klína vám spadla luxusní vila v samotném centru Prahy. Brzy však zjistíte, že honosné sídlo po staletí ukrývá temné tajemství. Dokážete uniknout vábení zla?

Přišlo to zčistajasna. Stala jste se jedinou dědičkou rodinného sídla po vašich zemřelých příbuzných. Máte tak jedinečnou možnost nejenom poznat samotnou Prahu, ale také zjistit něco víc o svém vlastním původu.

Od dětství jste totiž vyrůstala sama. O své rodině a příbuzných nevíte nic. A právě toto obydlí, jak se zdá, ukrývá odpovědi na všechny vaše otázky. I když zvenku celý dům vypadá, jako kdyby v něm již roky nikdo nebydlel, tak brzy zjišťujete, že zase až tak docela opuštěný není. Lidé v něm sice již nežijí, ale… – na to už budete muset přijít sami, co se v něm ukrývá.

Podaří se vám zjistit více o své vlastní minulosti? Co vlastně se skrývá v útrobách tohoto starobylého domu? A zemřeli všichni vaši příbuzní skutečně přirozenou smrtí? Anebo byli zavražděni? To vše budete muset zjistit. A hodně brzo. Protože i vám záhy půjde o život…

  • tajuplný strašidelný příběh
  • situováno do srdce našeho hlavního města
  • 2 stupně obtížnosti
  • 24 logických miniher

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1.0 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 514 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta