Špidla Data Processing – Ledová růže: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 8. června 2017 společnost Špidla Data Processing recykluje ve sběratelské edici další ze svých starších her, na řadě je Ledová růže za 99,90 Kč.

Váš život byl docela všední a obyčejný… Ale jen do chvíle, než jste přišli na stopu strašlivé tragédii. Zdá se, že prokletí s ní spojené se dá ještě zlomit…

Nečekejte ani minutu! Vydejte se po stopě a vypátrejte pravdu!

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou

Bonusový příběh a hraní navíc

Trofeje za dobrou hru

Strategická příručka

Grafické návrhy

Tapety

Hudba

Mnoho dalšího navíc!

Edwardovi se zdá život archiváře docela nevzrušivý a nudný. Staré listiny a knihy mnoho napětí neobsahují… Vše se ovšem náhle, v okamžiku změní.

Ze zaprášené knihy se jako zázrakem vynoří podivuhodný střep. A právě ten, jak se ukáže, je vodítkem k velikému tajemství a záhadě. A snad také klíčem k řešení, jak zlomit temné prokletí, které způsobilo nesmírnou tragédii. Ale opatrně – střep současně představuje veliké nebezpečí. Právě jeho prostřednictvím vstupuje do našeho světa zlo. Právě hodlá pozřít Edwarda…

Vstupte do napínavého příběhu a zažijte tajemné dobrodružství při odvěkém střetu dobra se zlem. Protože i když jsou obě strany silné a mocné, odvážný člověk s chytrou hlavou a poctivým srdcem dosáhne mnohého.

Zlomte prokletí, osvoboďte trpící a porazte zlo!

Tajemný příběh

Kouzelná grafika

Dlouhá herní doba

A co přináší bonusové hraní navíc?

Po použití kouzelné fazole na královnino mrazivé srdce došlo k výbuchu, při němž bylo zničen téměř celý palác. Mohl to všechno váš milovaný Edward vůbec přežít? Byla za vším opravdu Ledová královna, nebo někdo úplně jiný?

Vydejte se zpátky do poničeného paláce, vyhledejte přeživší a přijďte na kloub všem nesrovnalostem v předchozích událostech. Královna možná nebyla tak zlá, jak to vypadá. A pokud existuje jiný viník, pak ještě zdaleka není po všem…

Požadavky: Windows Vista/7/8, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 800 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.