Špidla Data Processing – 12 úkolů pro Herkula 6 – Poprask na Olympu: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 15. června 2017 společnost Špidla Data Processing opět ve sběratelské edici další počítačová hra, tentokrát pokračování obsluhovačky 12 úkolů pro Herkula 6 – Poprask na Olympu za 99,90 Kč.

ZÁBAVNÁ POČÍTAČOVÁ HRA S JEDINEČNÝM PŘÍBĚHEM ★ BONUSOVÝ PŘÍBĚH A HRANÍ NAVÍC ★ ČESKÝ DABING ★ ÚROVNĚ S TAJNÝMI OBJEKTY ★ KOMPLETNÍ PŘÍRUČKA PRO HRU ★ TAPETY NA PLOCHU ★ A DALŠÍ!

SBĚRATELSKÁ EDICE SUPER OBSLUHOVAČKY

Herkules a Megara se ocitají v příběhu plném napětí a dobrodružství. Příběh je jako napínavá detektivka, kdy postupně odhalujeme jednu záhadu za druhou.

Na Olympu se strhl poplach! Zeus neočekávaně opustil bájný vrchol, a to nevěstí nic dobrého. Kam tak náhle zmizel? Vše nasvědčuje tomu, že byl sám velký Zeus unesen.

Herkules a Megara se chystají na společnou cestu, aby přišli celé podivné záhadě na kloub. A nebude to snadné. Jejich putování vede přes zasněžené vrcholky hor. Poté se příběh odehrává pod hladinou vody, ale provede nás také rozžhavenou sopkou. Pátrání po pánu Olympu bude po celém světě!

Zažijeme mnohá nečekaná i veselá dobrodružství. Pomozte bájným hrdinům na jejich nebezpečném putování a zachraňte spolu s nimi toho největšího, Dia.

Čeká vás překvapivé řešení záhady vskutku detektivní! Budete se bavit, a věřte nám, že veeeeelmi dlouho!

A co přináší sběratelská edice hry?

Ohromující grafiku a neobvyklý příběh založený na starověkých mýtech.

Překvapivé vyřešení tajemného zmizení (budete kulit bulvy!)

Bonusové úrovně

Tapety na plochu

Úrovně v tropech, sopce a pod vodou.

Jedinečné úkoly pro dovedné hráče.

Strategický průvodce s přehlednou grafikou ukáže postup všemi úrovněmi a navíc prozradí i zvláštní taktické triky a na co si dát v konkrétní úrovni pozor.

Český dabing!

Požadavky: Windows, procesor 650MHz nebo lepší, RAM 128MB, DirectX, Grafická karta 32MB. Před zakoupením hry prosím stáhněte demoverzi a vyzkoušejte jí. Pokud vám bude bez problémů fungovat demoverze, bude vám fungovat také plná verze.