Špidla Data Processing – Město zábavy + Veselé motory (PC hry)

Ve čtvrtek 22. června 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing další komplet dvou starých počítačových her za 99,90 Kč, v jednom balení jsou ke koupi tituly Město zábavy + Veselé motory.

Kolekce dvou zábavných her za velmi výhodnou cenu! Dopřejte dětem chytrou zábavu na prázdniny!

Město zábavy

Vítejte ve Městě zábavy! Dostává se vám do rukou nová kolekce fascinujících her a zábavných lekcí pro děti. Program je vhodný nejen pro předškolní děti a školáky, ale i pro jejich rodiče a učitele. Naši noví hrdinové jsou tentokrát speciální stroje: hasičský vůz, silniční válec, člun, batyskaf, metro, míchačka na beton, policejní helikoptéra, bagr a sanitka. Ve stanici metra „Hudba“ se děti seznámí s různými hudebními nástroji, silniční válec jim předvede více než 30 různých barev a naučí je, jak je rozlišovat. Člun si pohraje s různými geometrickými útvary a otestuje pozornost dětí. Helikoptéra je naučí určovat čas podle městského orloje. Hasičský vůz jim poví, jak se dají různé barvy míchat a batyskaf děti zavede na mořské dno a ukáže jim tamní obyvatele. Původní hudba, hezké obrázky a také zajímavá hratelnost – to vše pomáhá objevit talent a schopnosti vašich dětí. Věříme, že v „Městě zábavy“ stráví rodiče s dětmi spoustu chvil plných zábavy i poučení.

Svět je tak velký a zajímavý, obzvláště pro děti. Existuje tolik věcí, které se dají objevovat a tolik schopností, které lze rozvíjet! Tato chuť do všeho nového by však měla být řádně vedena. Tuto roli skvěle zastanou přátelské a barevné postavičky ze hry Město zábavy.

Pomocí úžasných výukových her naučí děti různým schopnostem a otevřou jim tím brány nového vědění. Hra je určena pro děti od pěti do dvanácti let a stane se důležitým pomocníkem v jejich zdárném vývoji

Ve Městě zábavy se vypravíte do světa obývaného auty, stroji a loďmi. Každá postava je speciální dopravní prostředek a má ve hře svůj účel. Setkáte se v ní s hasičským vozem, silničním válcem, batyskafem a dalšími postavami. Každý stroj provází dítě jedním úkolem, který rozvíjí určité znalosti nebo schopnosti. Naučí se například určovat čas podle městského orloje, rozpoznávat barvy a geometrické útvary, testovat svoji pozornost a seznámí se také s obyvateli moře.

Celá hra se skládá z 27 her. Každá z nich trvá přibližně 5–10 minut a lze ji spustit kdykoliv. Dítě by by v ní mělo dosáhnout určitého cíle nebo si vyzkoušet jistou schopnost. Každý úkol má také jedinečný hudební doprovod. Příjemná hudba a atraktivní vzhled spolu s poutavou hrou poskytují to nejefektivnější výukové prostředí. Každé misi navíc předchází mluvený úvod, po ní následuje hlasové zhodnocení výsledků. I to pomáhá dětem jednoduše se ponořit do hry.

Město zábavy představí dětem základní věci, které potřebují vědět o okolním světě. Děti se naučí soustředit se na zadaný úkol, což je velice důležitá při přípravě i navštěvování školy.

Město zábavy je skvělou možností, jak si vaše děti mohou hrát a zároveň se učit. Je plná vtipných a živých postaviček, které zábavnou formou pomáhají dětem v rozvoji. Děti se rády ponoří do tohoto herního světa s postavičkami, se kterými se skamarádí již v první kapitole příběhu. Ukažte tuto úchvatnou hru dítěti a to si bude ochotně rozšiřovat obzory svého poznání…

Veselé motory

Veselé motory přímo od nás. Na palubě ponorky, za kormidlem lodi, v kabině letadla nebo třeba za kniplem vrtulníku. Ve všech těchto strojích se vydáte na báječnou jízdu za dobrodružstvím, poznáním a zábavou! Prozkoumejte celé město, zažijte spoustu zábavy a taky se toho spoustu naučíte. Tak pojďte navštívit město plné zábavy!

Vydejte se na báječnou jízdu za dobrodružstvím, poznáním a zábavou!

Správná zábava u počítače! Pro chytré holky a kluky od 5 let!

Ahoj! Navštiv město plné veselých autíček, ponorek, letadel a mnoha dalších nových kamarádů. Všichni se na tebe už těší! Navštívíš lodní přehlídku, milým tučňákům najdeš cestu domů, obarvíme tramvaje, spolu s ježky posbíráš úrodu jablíček, postavíš z letadla domek nebo z vrtulníku zaliješ houby na pasece… A taky musíš zachránit potápěče před chobotnicemi!

Máš se na co těšit – prozkoumáme spolu celé město, zažiješ spoustu zábavy a taky se toho spoustu naučíš. Tak pojď si hrát!

Děti si procvičí paměť, pozornost, základní motorické schopnosti. Stranou nezůstane ani cvičení logické úvahy, poznávání barev nebo základní početní dovednost. Tak má vypadat chytrá zábava na počítači! Děti si hrají – a zároveň se učí!

Více než 25 zábavných her a cvičení. Celý titul je kompletně česky namluven, ke hře není potřeba umět číst.

Vhodné pro děti – neobsahuje násilí.