Špidla Data Processing – Čarodějná zahrada 3: Ukradený zámek + Invaze (PC hry)

Ve čtvrtek 20. července 2017 nabízí společnost Špidla Data Processing opět komplet dvou počítačových her za 99,90 Kč, v jednom balení jsou ke koupi tituly Čarodějná zahrada 3: Ukradený zámek + Invaze.

Kolekce dvou zábavných her za velmi výhodnou cenu! Užijte si novinkovou obsluhovačku a napínavou hledačku. Zábava zaručena!

Čarodějná zahrada 3 – Ukradený zámek

Říká se, že když se dva perou, třetí se směje. A přesně to se právě teď. Zatímco trpasličí princezna řešila lapálii s troly a jejich královnou, ze zálohy zrádně zaútočil temný čaroděj. Pojďte princezně na pomoc, bez vás to zcela jistě nezvládne. Ale nebojte se – bude to zábava a pravděpodobně to i dobře dopadne ;)

Trpasličí královna se konečně vrátila domů. Podařilo se jí usmířit se s troly a spřátelit se s jejich královnou. Avšak doma ji čekalo nemilé překvapení: černokněžník ukradl zámek vládce trpaslíků i s celou královskou rodinou!

Princezna musí sestavit tým a vydat se vstříc novému dobrodružství, aby zachránila své milované! Vydejte se na cestu a probádejte nezmapovaná území plná tajemství a neuvěřitelných bytostí v této prima hře.

Najdete v ní mnoho různých úkolů, zábavný děj a vyzkoušíte nové herní prvky. Hospodařte se zásobami, stavte budovy, vysazujte kouzelné obří stromy a bojujte proti hanebnému černokněžníkovi i jeho přívržencům.

Čeká na vás:

Hravý děj, obrázkové příběhy a okouzlující postavy!

Nové výzvy, jaké princezna nikdy neviděla

Přes 40 jedinečných úrovní a pestrobarevných trofejí

Bonusy jako zrychlení práce a pozastavení

Poznámka: hra je takto kompletní – Sběratelská edice k ní není a nebude.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 363 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Podivuhodná sci-fi hledačka! Invaze

Největší dobrodružství vašeho života právě začíná! Ocitáte se ve starověkém Egyptě, cestujete časem i prostorem a potkáváte místa a civilizace dávno minulé. Objevíte hrozivé nebezpečí a je jen na vás, jak se s ním vypořádáte. Překonáte všechny nástrahy a vrátíte se bez úhony zpátky domů? A hlavně – dokážete odvrátit invazi nebezpečných vetřelců

Váš kamarád Martin objeví v uhelném ložisku sarkofág. Namísto mumie se v něm však skrývá lidské tělo a to je mu navíc podobné. Co je to za záhadu? Tuto hádanku je třeba rozluštit, a tak se vydáváte do Egypta.Tam najde Martin v jedné hrobce starobylý stroj času. A začnou se dít věci! Dostáváte se do starověkého Egypta, ale objevujete také ztroskotanou vesmírnou loď, jež by tady být neměla. Jsou zde stopy po mimozemšťanech a mimozemských civilizacích.

Zápasíte se strojem času a dostáváte se do různých časových dimenzí. Chvíli jste mezi jeskynními lidmi, jindy zase téměř zpět v současnosti, abyste se za chvíli ocitli opět v dobách dávno minulých. Při svých časoprostorových cestách nakonec zjistíte, že Zemi hrozí obrovské nebezpečí.

Mimozemšťané chtějí naši Zemi využít pro sebe a s námi pozemšťany nemají žádné slitování. Toto hrozné tajemství znáte jen vy. Podaří se vám zachránit nejen sebe, ale i celou Zemi a její civilizaci? Do práce! Napněte svůj rozum a zachraňte Zemi před úskočnými vetřelci a zabraňte zničující invazi! Čeká vás nelehký úkol.

Co vás čeká?

Originální zápletka

Odměny za dobrou hru

Bonusová hra navíc

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8/10, procesor 1 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 565 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.