Špidla Data Processing – Říše smrti – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 2. listopadu 2017 společnost Špidla Data Processing opět rovnou ve sběratelské edici nabízí za 99,90 Kč další z počítačových her Říše smrti. Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou.

Hororová hledačka s úchvatnou grafikou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★  Strategická příručka pro hru ★ Nové hádanky ★ Minihry ★ Tapety ★ Soundtracky ★ Mnoho dalšího

Ponořte se do temného mysteriozního příběhu plného napětí a romantiky. Krásná Persefona se chystá na svou vysněnou svatbu s milovaným Eliem. Tu se však vše pokazí. Mocenský boj mezi bratry na Olympu vrcholí. Temný Hades a zlý Poseidon unesou Persefonu do podsvětí, aby tak vlákali do lstivé léčky svého bratra a Persefonina otce – Dia. Podaří se jim svést Dia na scestí? Obětuje Zeus štěstí lidstva za záchranu své vlastní dcery?

Pomozte Persefoně a jejímu milému Eliovi, aby jejich láska byla opět spojena. Spřádejte spolu s dalšími pomocníky ze slavné řecké mytologie plány, překonávejte skryté nástrahy a zapeklité překážky. Podaří se Persefoně uniknout z těmného podsvětí? Pomozte oběma milencům na jejich cestě za vysněnou láskou a šťastnou budoucností.

  • Odhalte v bonusové kapitole tajemství mínotaurova labyrintu!
  • Prohlížejte si v boudoiru své cenné sbírky
  • Užijte si originální soundracky, tapety a kresby!
  • S přibalenou strategickou příručkou (návodem ke hře) se nikdy nezaseknete (najdete vždy tu správnou cestu)!

Web vydavatele tentokrát nabízí zcela jiný text, než se nachází na obalu, takže alternativně:

Persefoniny zásnuby jsou zhaceny, jakmile ji její strýc, samotný Hádes, uvrhne do podsvětí. Všechno je to součástí Hádovy a Poseidónovy lsti, která má dovést jejího otce Dia ke zkáze. Zeus nemůže riskovat, že by jeho bratři ovládli lidstvo, proto musí Persefona najít cestu domů jen s pomocí vlastní a své pravé lásky Elia. Shledají se tito milenci, nebo bude podsvětí pro Persefonu trvalým domovem? Přepínejte mezi oběma postavami, a pomozte tak spřást plány na Persefonin troufalý útěk! Potkejte se s dalšími proslulými postavami řecké mytologie, spolupracujte s nimi na překonávání překážek a podstupte v tomto spletitém Persefonině příběhu jejich lásku kruté zkoušce!

A co navíc přináší sběratelská edice? Samozřejmě další hraní v bonusové kapitole! A co pro vás má nachystáno?

Ani únikem z podsvětí pnapínavý říběh nekončí! Persefonina láska totiž není jediná, která se ocitla v ohrožení. Tentokrát se v dávném Řecku přenesete na mýty opředenou Krétu, kde hrdina Théseus zmizel v nebezpečném Mínotaurovu labyrintu. Je teď na jeho vyvolené, nymfě Olympii, aby jej z temného bludiště vysvobodila a jednou provždy zbavila ostrov strašlivé hrozby. Pomozte jí a mějte se přitom na pozoru – není všechno tak, jak se zdá…

Požadavky: Windows, procesor 1650MHz nebo lepší, RAM 1024MB, DirectX, Grafická karta 32MB.