Špidla Data Processing – Lektvar bezcitnosti – Sběratelská edice (PC hra)

Netypicky v úterý 28. listopadu 2017 další novinka společnosti Špidla Data Processing, ve sběratelské edici za 99,90 Kč opět počítačová hledačka s názvem Lektvar bezcitnosti.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Strategická příručka ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího navíc!

Svět je nádherně pestrobarevný, plný velkých i drobných radostí, ale také ošklivých a nečekaných strastí. Tajemná Liga spravedlivých má ve svém majetku uschován vzácný elixír. Kdokoliv jej okusí, všechna trápení jej opustí. Spolu s nimi však zmizí i veškerá radost. Z člověka plného emocí se stává jen necitelný a apatický stroj. A právě proto stráží Liga spravedlivých vzácný a nebezpečný lektvar.

Tu se však objeví temný a zlovolný Frederick. Elixír podloudně získá a zemi tak hrozí nebezpečí. Co by to byl svět bez emocí, hádek a udobření? Svět, ve kterém neexistuje žal, avšak ani radost z příjemných událostí.

A právě proto nastupujete Vy, zachránce všeho lidstva. Nedovolte Frederickovi udělat ze všech lidí jen chodící loutky a stroje bez emocí. Zachovejte lidem jejich všední radosti i strasti. Vzhůru do záchrany celého světa!

Zachraňte město před šílencem, který ukrádá vzpomínky!

Sbírejte měnivé předměty a Rorschachovy skvrny

Získejte ocenění a dostaňte se k bonusovému obsahu

Udělejte si osobnostní test Ligy spravedlivých

Se strategickou příručkou ve hře již nikdy nezabloudíte

Další hraní čeká v bonusové kapitole! O co půjde?

Benedikt. Zní vám to jako jméno zbožného a mírumilovného člověka? Už v úvodu bonusové kapitoly vás tento padouch přesvědčí o tom, jak moc se mýlíte. Životním snem šílenců bývá podmanit si celý svět. A v tom nevybočuje z řady ani Benedikt, který k tomu chce zneužít ničivou sílu elektřiny. Jen… kdyby mu tak na to stačily jeho znalosti fyziky! Mezery ve vlastních poznatcích však hravě dohání svou ambiciózností a bezohledností. Koneckonců, takové know-how se dá také ukrást, že? Jeho první obětí se proto stane nám známý vědec Leroy, ze kterého Benedikt vysaje všechny jeho vzpomínky a znalosti. Pak už zloduchovi zbývá pouhý krůček k tomu, aby ve svém ponurém sídle dokončil zařízení, pomocí kterého převezme otěže nad elektřinou po celém světě.

Nezklamte Ligu spravedlivých ani tentokrát a zmařte Benediktovy plány!

Požadavky: Windows, procesor 1650MHz nebo lepší, RAM 2048MB, DirectX, Grafická karta 32MB.