Špidla Data Processing – Sněžný Tarsas – Sběratelská edice (PC hra)

Několikatýdenní pusto a prázdno v trafikové nabídce naruší ve čtvrtek 4. ledna 2018 další novinka společnosti Špidla Data Processing, ve sběratelské edici za 99,90 Kč počítačová hledačka s názvem Sněžný Tarsas.

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Trofeje za dobrou hru ★ Strategická příručka ★ Grafické návrhy ★ Tapety ★ Hudba ★ Mnoho dalšího navíc!

V Zamrzlých horách panuje třeskutý mráz, sníh a smrtící vítr!

Susan Ztracený svět vůbec nepoznává, přitom s takovou pohromou se dokáže vypořádat jedině její planoucí srdce. Náhlý mráz přepadl svět uprostřed léta, jeho obyvatelé se schovávají uvnitř svých domovů, které se marně snaží vytopit. Venku vše živé zamrzá, všechny květiny jsou zahubeny, úroda zničená a ptáci berou křídla na ramena. A starci sýčkují, že to se probudil duch Zamrzlých hor…

Nikdo by ale nečekal, že příčina bude zakopána tak hluboko v pradávné historii ještě z dob, kdy byl Ztracený svět mlád. A co víc, že tuto starověkou sílu probudí někdo z našeho světa. Teď tedy mág Maaron povolal jedinou spojku mezi oběma světy – Susan.

Nebudete to snadné, ale dlouhou zábavu můžeme zaručit už nyní. Tedy – vydejte se na cestu vašeho života hned teď!

Odhalujte krásy více jak 50 ohromujících míst

Rozlouskněte více než 40 různých hlavolamů

Zapoťte se u interaktivních hledaček

Kompletujte sbírky, shromažďujte přízračné předměty a získávejte ocenění

Sběratelská edice navíc obsahuje bonusovou kapitolu, ve které hra graduje. Na co se můžete těšit?

V bonusové kapitole si hru užijete z pohledu pohodového trpaslíka Folnura. Jenže nenechte se zmást! Jeho dobrodružství pohodové nebude ani náhodou.

Už na samotném začátku příběhu se budete muset vyhrabávat ze sutin věže, která se na vás zřítila po boji se 4 temnými jezdci. Jako kdyby nestačilo, že se musíte postarat o sebe… o kousek dál leží totiž ještě váš dobrý přítel, mág Maaron. Ten už takové štěstí neměl – je těžce raněn po střetu s temným jezdcem a hromadou trosek. Dopravte ho do vesnice druidů dříve, než zemře!

Požadavky: Windows, procesor 1650MHz nebo lepší, RAM 2048MB, DirectX, Grafická karta 32MB.