Špidla Data Processing – Ďáblova věž – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 8. března 2018 další novinka společnosti Špidla Data Processing, znovu rovnou ve sběratelské edici za 99,90 Kč počítačová hledačka s názvem Ďáblova věž.

Nemělo jít o nic víc než o idylický výlet dvou sester na legendární horu Ďáblovu věž – horu, ve které podle různých povídaček dlí zlo neskutečných rozměrů. To si přímo říká o prozkoumání!

Hora ale své tajemství ochotně vydá i sama – brzy nato, co v ní objevíte portál do jiné dimenze, z něho začnou proudit hroziví válečníci vedení ještě hrozivějším vůdcem – mocným ničitelem světů, bohem Sanderionem!

Cíl Sanderionovy návštěvy naší matičky Země je stejně tak temný, jako je jasný – vysát z planety a ze všech lidí na ní energii. Z vašeho výletu se tak během okamžiku stává boj o přežití. Dokážete porazit síly zla a spasit sebe i svět před jistou zkázou? Zjistěte to v této zábavné hledačce!

Co dalšího si krom poutavého příběhu a úchvatné grafiky můžete užít?

Hromadu sběratelských předmětů: artefakty, drahokamy a jedinečné rostliny!

Ocenění za úctyhodné výkony ve hře!

Exkluzivní výtvarné náčrty, tapety a hudbu!

A příručku, se kterou se nikdy neztratíte!

Nemělo jít o nic víc než o idylický výlet dvou sester na legendární horu Ďáblovu věž – horu, ve které podle různých povídaček dlí zlo
A v bonusové kapitole, která je součástí sběratelské edice, na vás čeká přímo válka bohů! Převtělte se do bohyně Tritty, sestry mocného Sanderiona, jemuž jste zasadili smrtící úder.

Byl ale opravdu smrtící? Sanderion totiž s pomocí svého věrného služebníka opět povstává! Je však zatím příliš slabý, jeho síla je jen nepatrná. A Sanderion to ví. Unesl proto Trittina syna Mylota, ze kterého hodlá vysát jeho božskou moc, aby se mohl stát nesmrtelným a neporazitelným! Váš úkol zní i tentokrát jasně – zachránit Milota a tím zachránit i svět. Přijmete tuto výzvu? !

Požadavky: Windows, procesor 2500MHz nebo lepší, RAM 2048MB, DirectX, Grafická karta 32MB.