DVD HIT – Tučňáci! 7

Po dlouhé přestávce v obálce DVD HIT vychází další titul InterSonicu. Ve čtvrtek 12. srpna 2010 je na pultech sedmý disk, zařazený do edice Světa pohádek za 59,- Kč, DVD s pokračováním seriálu Tučňáci!  

Sedmiletá dvojčata Jason a Michelle zažívají během letních prázdnin u babičky neuvěřitelná dobrodružství. Animovaný vzdělávací seriál pro děti.

 

DVD obsahuje 4 příběhy:

 

19. Nedej na každého (22:07) 

Jason má špatné období, má pocit, že ho všichni jen kritizují. Když potká Cavituse, vše se změní. Cavitus mu neustále pochlebuje a lichotí, ale jenom proto, aby ho dostal na svou stranu. Jason si bude muset vybrat, kdo je pro něj v životě důležitější.

 

20. Lišák Robo (22:13) 

Tučňáci vypráví soudní při: Lišák Robo versus kuřata. Zidgel vypráví a ostatní mu neustále skáčí do řeči a překřikují se. Každý řekne jen kousek, takže po chvíli mají Jason a Michelle ve všem zmatek. Jason nakonec zakročí a tak má Zidgel prostor, aby příběh odvyprávěl až do konce.

 

21. Laskavost je boží ctnost (22:19)

Tučňáci jsou povoláni, aby našli ztraceného mazlíčka císaře planety Kennel. Michelle ho nalezne, ale zjistí, že jeho život není žádný med. Vezme na sebe veškerou zodpovědnost a pokusí se naučit císaře, že chovat se laskavě je v životě důležité. 

 

22. Prosím, slitování! (22:08) 

Jason a Zidgel musí doručit ke královskému dvoru korunovační klenoty. Nešťastnou náhodou je rozbijí na malé kousky. Král se tuze rozzlobí a pošle je oba do vězení. Ale proč? Vždyť to byla přeci nehoda, neudělali to schválně. Král drží v rukou jejich osudy, dokáže dvěma hříšníkům odpustit a dát jim ještě jednu šanci?

 

Údaje o DVD:

Původní název: 3-2-1 Penguins 5

Délka: 88 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný  PAL DVD5 4:3

Bonus: trailer