DVD HIT – Tučňáci! 8

V obálce DVD HIT vyšel další titul InterSonicu ve středu 18. srpna 2010 v edici Svět pohádek. Za 59,- Kč je to další DVD s pokračováním seriálu Tučňáci! 8.  

Sedmiletá dvojčata Jason a Michelle zažívají během letních prázdnin u babičky neuvěřitelná dobrodružství. Animovaný vzdělávací seriál pro děti.

 

DVD obsahuje 4 příběhy:

 

23. Sliby, sliby (22:07) 

Tučňáci vezmou Michelle na novou planetu, kde potkají malé děvčátko, které je pozve k sobě domů. Ale tam na ni čeká rozčilená maminka, ketré slíbila, že si uklidí v pokojíčku.

 

24. Spolu na asteroidu (22:13)

Cavitus napadne s novou zbraní tučňáky, ale něco se nepovede a on spolu s Michelle skončí na asteroidu. Nejdříve mezi sebou bojují, ale pak Michelle dojde, že by se mohla chovat trošku jinak. 

 

25. Spojme se! (22:19) 

Děti mají mezi sebou malou rozepři. Babička jim vysvětluje, že je třeba držet pospolu. Společně dokážou víc než každý sám.  

 

26. Palivo z koláčků (22:08)

Tučňáci objeví vesmírnou loď, která díky prázdné nádrži nemůže vzlétnout a vrátit se zpět. Její posádka je naprosto bezradná a netuší, kde sehnat palivo, aby mohli letět domů. Obstarat jej nebude jen tak. Loď totiž létá na koláčky z čajového pečiva.  

 

Údaje o DVD:

Původní název: 3-2-1 Penguins 5

Délka: ? minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný  PAL DVD5 4:3

Bonus: trailer