Špidla Data Processing – Montezumova pomsta

Ve čtvrtek 5. února 2009 nadešel čas další z Her pro každého, které vydává Špidla data processing, ke koupi je za 49,- Kč zábavná akčně-logická hra pro celou rodinu Montezumova pomsta.

Co se stane, když se spojí krása, bystrý rozum a dobrodružná povaha? Bude z toho Lenka Holubová, světoznámá archeoložka a vnučka Emilky Holubové ze hry Montezumův poklad.

 

V Montezumově pomstě začne Lenka tam, kde Emilka přestala a vydá se na úžasnou cestu k nalezení Fontány mládí. Protože jen Fontána mládí může zdolat smrtelný virus ohrožující celé lidstvo…

 

Ve hře jsou miliony životů – a je jen na vás, zda se vám podaří získat na svou stranu mocné starověké indiánské síly. Dokáže posbírat tisíce zářivých démantů a zachránit lidstvo?

 

Vzrušující příběh doprovázený úžasnou grafikou a chytlavou hrou vás přenese do hloubi zapomenuté džungle. Montezumova pomsta je napínavá hra naplněná podívanou a zábavou pro celou rodinu.

 

Možnosti PC hry:

 

60 zábavných úrovní

15 rozličných bonusů

šest herních lokací

sedm osvěžujících miniher

poutavý příběh provázející hru

 

Tak na nic nečekejte a vydejte se na dobrodružnou výpravu. Zábava zaručena! PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.

 

Požadavky: Windows XP/Vista, PIII-750, 128 MB RAM, 3D videokarta s 32 MB RAM, doporučena je myš a zvuková karta