DVD edice – Ostrov smrti

Další titul DVD edice s neznámým konkrétním datem vydání na měsíc říjen je horor Ostrov smrti za 49,- Kč. Realita zabíjí. Vyšlo v úterý 12. října 2010.

Web vydavatele se poněkud rozchází s ostatními zdroji v tom zásadním, a to počtu obětí, určených k zabití. Šest, nebo sedm?

Skupina vysokoškolských studentů, kteří se dali dohromady u intelektuálky Emily; přátelský hajzlík Johnny; punková dívka Maddy; typický gay Ricky; gangster-rapper ‚Q‘; britská výměnná studentka Sylvia; a fotbalista Tim; jsou vybráni, aby cestovali na soukromý ostrov, který vlastní samotářský Vincent King a jeho filmy posedlá žena Mary Shelleyová, aby studovali ostrovní faunu.

Netuší že jsou vtaženi do reality show, která pro ně má skončit smrtí. Ale netrvá dlouho a tajemný zabiják začne studenty jednoho po druhém vraždit a modeluje s nimi krvavé scény podle hororových filmů. Kdo je tajemný rybář, který číhá na různých místech ostrova?

Ukáže se, že vše mají na svědomí Mary a Vincent, kteří studenty vraždí podle oblíbených hororů a vše si natáčejí na kameru. Chtějí totiž natočit vlastní horor s prvky reality show.

Při této zrůdné činnosti jim pomáhá Emily – studentka, která je jejich neteří. Zbývají už jen dva studenti Johny a Sylvie. Podaří se jim uniknout ze spárů a nástrah šílenců?

Sice to není Asylum, přesto jen 30 procent: Nenápaditá vyvražďovačka, která není ani horor, ani komedie. Nesmyslný děj slouží jen k tomu, aby zúčastnění postupně umírali.

Žánr: Horor / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 89 minut

Původní název: Hack!

Světová premiéra: 20. července 2007 – Velká Británie

Režie: Matt Flynn

Scénář: Matt Flynn

Produkce: Stephen Fromkin, Brian Hartman, Kyle Dean Jackson, Sean Kanan, Joe Knee, Kim Eva Matuka, Alan Pao, Elsa Ramo, Mike Wittlin

Hudba: Scott Glasgow

Kamera: Roger Chingirian

Střih: Kyle Dean Jackson

Kostýmy: Annie Bloom

Společnost: Autumn Entertainment / Smithfield Street Productions

Natáčeno: Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Point Dume, Malibu, Kalifornie, USA

Hrají: Danica McKellar (Emily), Jay Kenneth Johnson (Johnny), William Forsythe (Willy), Sean Kanan (Vincent King), Juliet Landau (Mary Shelley), Justin Chon (Ricky), Travis Schuldt (Tim), Adrienne Frantz (Maddy), Tammy Felice (Maddyina kamarádka), Gabrielle Richens (Sylvia), Noah Guy (tetovaný), Kane Hodder (první oběť), Burt Young (J. T. Bates), Tony Burton (šerif Stoker), Won-G (Q), Mike Wittlin (pan Argento), Jenna Morasca (Timova přítelkyně), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky:

Obraz: barevný (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: