Blue Sky Film – Nebezpečné lži

Společnost Blue Sky Film plánuje na čtvrtek 23. září 2010 za zvýhodněných 69,- Kč další televizní titul řady Edice napětí. Původně byl film v přehledu uváděn s názvem Dokud nás lži nerozdělí, ovšem nakonec vyšel pod názvem, který uváděla většina dostupných zdrojů – Nebezpečné lži. O nejspolehlivějším zabijákovi manželství… žárlivosti.

Lisa a Trey Mitchellovi mají již skoro deset let spokojené manželství. Trey má dobrou práci v reklamě, Lisa pracuje jako kritička jídel, která má dokonce každý týden svůj pořad v televizi a jejich devítiletý syn Dylan je talentovaný a velice dobře se učí.

 

 

 

Ale před dvěma měsíci se začaly věci měnit. Treyova ex-přítelkyně si jeho firmu najala pro kampaň na výrobky péče o pleť. Lisa má najednou podezření, že před ní manžel něco schovává. Když na něj uhodí, Trey jakákoliv nařčení o nevěře odmítá a tak si Lisa najímá soukromého detektiva, aby zjistil, kde je pravda. Bohužel, detektiv, kterého si vybrala, je psychopatický šílenec, který si chce Lisu nechat pro sebe a tak spřádá plány, aby manželství zničil. Když si Lisa uvědomí, co je detektiv opravdu zač, je již příliš pozdě. Ten je již rozhodnutý získat Lisu za každou cenu a zničit vše, co mu zkříží cestu, včetně Treye. 

 

A ještě verze z obálky:

Když se žárlivost střetne s posedlostí.

Žárlivost je slepá vášeň, pro kterou jsou lidé ochotni udělat cokoliv. Přesvědčí se o tom i hlavní hrdinka Leeza, když začne podezřívat svého manžela z nevěry. Nechce žít v nejistotě, najme si proto soukromého detektiva, aby získala kompromitující informace. Má ale velkou smůlu – tento detektiv ví o žárlivosti své. Chorobně se do své klientky zamiluje, a aby ji získal, neváhá zabít jejího manžela. Začíná boj nejen o záchranu manželství, ale i o život celé rodiny 

Stejná tvůrčí dílna jako u minulých kousků a stejně tak i hodnocení pod 50 procenty.

Zadní strana obalu 

Žánr: Drama / Krimi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 89:25 minut

Původní název: ‚Til Lies Do Us Part

Světová premiéra: 20. května 2007 – USA

Režie: Robert Malenfant

Scénář: Christine Conradt, Ken Sanders

Produkce: Tom Berry, Neil Bregman, Pierre David, Ken Sanders, Gordon Yang

Hudba: Richard Bowers

Střih: Sylvain M. Lebel

Společnost: Sound Venture Productions

Natáčeno: Ottawa, Ontario, Kanada

Hrají: Paula Trickey (Leeza Mitchellová), Al Sapienza (Ethan Woods), Thomas Calabro (Trey Mitchell), Cynthia Preston (Jeanette), Felix Pennell (Dylan), Krista Morin (Charlie), Kate Derrick (hlas policejní dispečerky), Allison Graham (úřednice), Dean Hagopian (Bob), Sabine Karsenti (Rebecca), Nancy Kenny (Bobova dcera), Cary Lawrence (Sacha), Kathy Logan (host na párty), Richard Robitaille (Wayne), Russell Yuen (Dr. Kim), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný