DVD HIT – Vítej v džungli

Další bombasticky propagovaný příspěvek ke kanibalskému žánru od InterSonicu z řady DVD HIT je v ediční řadě Svět hororu s číslem 26 film Vítej v džungli za 59,- Kč. Sledují každý tvůj pohyb. Od producentky sérií Terminátor a Vetřelci. Vyšlo ve čtvrtek  21. října 2010.

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje v roce 1961 zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů.

 

O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb.

 

Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu…

 

Není každý den posvícení, ani ne 50 procent venku a polovička u nás, rovnou na video: Špatný pokus. Výlet do džungle, kde se kanibalové objeví až těsně před koncem, amatérská kamera, špatní herci, ještě horší filmové postavy… Marná snaha křížit Cannibal Holocaust a Záhadu Blair Witch, bezradná zrůdnost.

Zadní strana obalu 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 79 minut (původní DVD verze dle zahraničních pramenů 83 minut)

Původní název: Welcome to the Jungle

Světová premiéra: 27. července 2007 – Německo (Fantasy Filmfest)

Režie: Jonathan Hensleigh

Scénář: Jonathan Hensleigh

Produkce: Donald A. Barton, Marie Cantin, Gale Anne Hurd

Kamera: Jonathan Hensleigh, John Leonetti

Střih: John Leonetti

Společnost: Bauer Martinez Studios / Valhalla Motion Pictures

Hrají: D. Kevin Epps (domorodý šaman), Sandy Gardiner (Mandi), Callard Harris (Colby), John Leonetti (pilot helikoptéry), Clifton Morris (domorodec), Richard B. Morris (křesťanský misionář), Jeran Pascascio (domorodec), Nick Richey (Mikey), Del Roy (stařec), Veronica Sywak (Bijou), Darren Thomas (domorodec), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: trailery