DVD HIT – Záhada Lucy Keyes

Od InterSonicu v obálce DVD HIT se v ediční řadě Svět hororu s číslem 25 dočkáme i filmu Záhada Lucy Keyes za 59,- Kč. Před 250 lety zmizelo jedno dítě – dnes v noci se vrací. Snímek je založen na pravdivém příběhu… Vyšlo ve středu 6. října 2010.

Po strašlivé nehodě, která otřásla jejich životy, se Jeane a Gyu Cooleyovi přestěhují se svými dvěma dcerami Molly a Lucy do jiné země, aby zde začali nový život.

 

Guy dostane novu práci ve Wachusett Mountain, Jeanne ale začne slyšet hlasy ve větru. Brzy zjistí, že jejich dům má temnou minulost. Dům patřil kdysi Robertu a Marthě Keyesovým a jejich dceři Lucy, která záhadně před 250 lety zmizela.

 

Ve městě se traduje pověst, že duch Marthy neustále hledá svou zmizelou dceru. Pronásledována hrozivými sny a neustálým pláčem, který slýchá v noci, se Jeanne rozhodne odkrýt několik let staré tajemství a zjistit vše o legendě.

 

Opět ani ne 50: Trendová slabá duchařina v trapně skorotelevizním provedení.

Žánr: Thriller / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 91 minut

Původní název: The Legend of Lucy Keyes

Režie: John Stimpson

Scénář: John Stimpson

Produkce: Tim Disney, Mark Donadio, Bill Haney, J. Todd Harris, John MacNeil, Miriam Marcus, Marc Toberoff

Hudba: Ed Grenga

Kamera: Gary Henoch

Střih: Joel Plotch, John Stimpson

Kostýmy: Stephanie Carter

Společnost: Moody Street Pictures / Intellectual Properties Worldwide

Natáčeno: Princeton, Massachusetts, USA

Hrají: Julie Delpy (Jeanne Cooleyová), Justin Theroux (Guy Cooley), Brooke Adams (Samantha Porterová), Mark Boone Junior (Jonas Dodd), Cassidy Hinkle (Lucy Cooleyová), Kathleen Regan (Molly Cooleyová), Ken Cheeseman (Bud Travers), Michele Greene (Sheila Traversová), Jamie Donnelly (Gretchen Caswellová), Tom Kemp (šéf Kemper) Bates Wilder (policejní důstojník), Charley Broderick (Bob Greenwood), Frank T. Wells (Gus Jasper), Rachel Harker (Martha Keyesová), Anna Friedman (Lucy Keyesová), Jillian Wheeler (Anna Keyesová), David Ian (Eli Farnum), Elizabeth Duff (knihovnice), Sarah Newhouse (Mary Sawyerová), Eric Blachford (průvodce), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: fotogalerie, trailery