Špidla Data Processing – Úžasná tajemství mistra Leonarda

I když žádný z kolegiálních webů o přítomnosti na pultech neinformuje, na holý pupík přísahám, že už dnes, ve čtvrtek 30. září 2010, jsem v ruce držel další hru Špidla Data Processing s názvem Úžasná tajemství mistra Leonarda za obvyklých 49,90 Kč

DOBRODRUŽNÁ ZÁBAVA SE ŠPETKOU HISTORIE

 

 

 

V této hře prožijete celý dobrodružný život Leonarda dá Vinci, a to díky jeho kouzelnému deníku. Namalujete Monu Lisu, objevíte neprobádaná místa Země a učiníte řadu převratných objevů.

 

 

 

Úžasná tajemství mistra Leonarda je hra plná chytře skrytých předmětů, zábavných skládaček a vtipných hádanek. Dokážete si s nimi poradit? Vaše dobrodružná cesta začne v pokoji mladého Leonarda, který nemyslí na nic jiného, než na pověstný kámen mudrců. Je pevně rozhodnutý jeho tajemství odhalit.

 

 

 

První zkouška právě začíná a vaším úkolem je nalézt všechny skryté předměty, které vám pomohou najít správnou cestu. Po počátečním rozcvičení následuje strhující příběh, při kterém budete potřebovat bystrou mysl a pozorné oči. Jen tak se vám podaří rozluštit záhadu kamene mudrců.

 

 

 

V případě vítězství vás čeká velká radost a pohádkové bohatství. Navíc se přitom zaručeně pobavíte. Pojďte hrát právě teď!

 

Těšte se na:

 

• Nápadité mini rébusy

• Krásné da Vinciho umění

• Kulturní obohacení

 

Požadavky: Windows 2000/XP/Vista, procesor Pentuim 600MHz nebo lepší, RAM 128MB, DirectX