Bontonfilm – Ženy v pokušení

Mimo dosavadní ediční řady přichází Bontonfilm v pátek 1. října 2010 s úspěšným kinohitem Ženy v pokušení v ceně 199,- Kč.

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života.

 

 

Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky.

 

Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným.

 

Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství, tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději.

Žánr: Komedie

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2010

Délka: 118 minut

Kinopremiéra v ČR: 18. března 2010

Režie: Jiří Vejdělek

Pomocná režie: Jakub Eliášek

Scénář: Jiří Vejdělek

Produkce: Tomáš Hoffman, Jiří Vejdělek, Jan Bradač, Svatka Peschková, Jana Gospičová

Výprava: Mialm Býček

Hudba: Jan P. Muchow

Kamera: Martin Šácha

Střih: Ondřej Hokr

Kostýmy: Katarína Bieliková

Architekt: Karel Křivka

Zvuk: Tomáš Zubek, Pavel Rejholec, Marek Hart

Hrají: Eliška Balzerová (Vilma), Lenka Vlasáková (Helena), Veronika Kubařová (Laura), Jiří Macháček (Michal), Roman Zach (Dan), Vojtěch Dyk (Jakub), Vlastina Svátková (mladá Vilma), Martin Zbrožek (Roman),  Michal Gulyáš (Zdeněk), Martin Pechlát (Fabián), Eva Leinweberová (Fabiánová), Petr Vaněk (Tony), Jiří Helekal (Vilmin milenec), Yaise Delgado (Elen), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: