Vapet dětem – Duch psa

Vapet v ediční řadě Dětem v sobotu 16. října 2010 vybral další psí příběh a na pulty se chystá Duch psa v klasické pošetce za 48,- Kč.

Policejní důstojník Kyle má trochu netradičního parťáka, sdílí službu se svým psem Hunterem. Někdo by si mohl pomyslet, že to není pořádný partner, vždyť je to jen zvíře. Zvíře to sice je, ale chytřejší než leckterý člověk. A na zločince má nos…

Oddaný „kolega" však při jedné akci zahyne. Pro Kylea a celý policejní sbor je to obrovská ztráta. Ale nemusí smutnit dlouho. Hunter se totiž převtělí do člověka – a vybere si zločince Howieho.

A ten, protože do něho vstoupil duch statečného lovce, pomůže Kylemu vyřešit složitý kriminální případ. Jen se musí pokusit ovládnout svoje psí manýry, protože ty se pro člověka jaksi nehodí.

Na imdb.com milosrdnějších 45, na csfd.cz jen 27 procent.

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 87 minut

Původní název: Ghost Dog: A Detective Tail

Světová premiéra: 10. ledna 2003 – USA

Režie: Worth Keeter

Scénář: Rob Kerchner, Nichol Simmons

Produkce: Steve Beswick, Melanie J. Elin, Mike Elliott, Lisa Gooding, Tim Johnson, Amy Krell, Karri O’Reilly

Hudba: Tom Batoy, Franco Tortora

Kamera: James Mathers

Střih: Lewis Schoenbrun, Mary Ann Skweres

Kostýmy: Jennifer L. Soulages

Společnost: Capital Arts Entertainment / Family Films Inc.

Hrají: Jack Wagner (Kyle Caldwell), Daphne Zuniga (Amanda Mortonová), Zack Ward (Howie Tibbadoe), Cory Parravano (Robby), Dorien Wilson (poručík L. L. Deeks), Pete Antico (Biggs), Kathleen Gati (madame Wanda), David Leisure (Dr. Vaughn), Chris Coppola (Wally), Melanie J. Elin (dáma s kočkou), Eddie Driscoll (detektiv Davis), Peter Sands (soudce), Robert Axelwood (Howieho spoluvězeň), Todd Bridges (strážce), Barry Sigismondi (policista), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: ?