Špidla Data Processing – Drahokamový míč – Dávné legendy

Ve čtvrtek 7. října 2010 bude na pultech čekat za 49,90 Kč další příspěvek do edice PC her Česko hraje, z vydavatelství Špidla Data Processing přichází Drahokamový míč – Dávné legendy.

Zábavná akční počítačová hra.

 

Probijte se k pohádkovému štěstí v zábavné akční hře. Vaším úkolem je zničit všechny překážky s pomocí pálky a bláznivých míčů. Na cestě k vítězství vás čeká strhující zábava, skvělé zvukové efekty a vtipná grafika. Navíc se dozvíte zajímavé historky ze starověkého Egypta. Zábava a odpočinek zaručeny!

 

– 150 zábavných úrovni

– 2 herní varianty

– 10 artefaktů k objevení

– zábava zaručena!

 

Všemocný bůh Amon-Ra sebral nevděčným lidem všechny dary. Jen díky nim byli šťastni a žili pohodlný život. Tyto vzácné dary můžete získat právě vy. Stačí, když najdete ukryté artefakty, jejichž spojením přivoláte štěstí a bohatství zpět.

 

Chopte se pálky a vystřelte míč, jak nejlépe umíte. Likvidujte překážky, sbírejte peníze a pochytejte co nejvíce užitečných vylepšení. Postupně najdete všechny potřebné části k aktivování hlavního artefaktu. Bonusy vám pomohou k vítězství v této akční zábavné hře, Pojďte se bavit!

 

Drahokamový míč je nová hra na principu oblíbeného arkanoidu. Výjimečnou ji dělá přehledné prostředí a snadná ovladatelnost. Rychlé ruce se vám budou hodit stejně dobře, jako strategické myšleni.

 

Vyzkoušejte skvělou zábavu ještě dnes! PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.