Filmag zábava – Myšlenky zločince

Filmag na pátek 22. října 2010 přichystal za 45,- Kč v ediční řadě Zábava thriller Myšlenky zločince. Psychologický horor ve stylu Mlčení jehňátek. Soudní psycholožka v zajetí mysli masového vraha.

Doktorka Diana Purlow nastupuje do nejdrsnější věznice v USA s očekáváním, že bude moci prostřednictvím svého experimentu pomoct k většímu naplňování spravedlnosti. Její metoda totiž umožňuje nahlédnout do lidské mysli a přinést tak důkazy o vině či nevině vězňů. Nyní se však rozhodla otevřít okno do duše masového vraha Jesse Mowatta. A to neměla dělat!

Vypadá to, že leckdy ani povědomá jména nic nezmohou, kolem 25 procent: Urážka jehňátek, nečekejte ani horor, ani thriller. Je to jenom blábol. Bojte se jen toho, kolik času zbývá do konce.

Zadní strana obálky 

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2002

Délka: 116 minut

Původní název: Unspeakable

Světová premiéra: duben 2002 – USA (Houston WorldFest)

Režie: Thomas J. Wright

Scénář: Pavan Grover

Produkce: John Duffy, Lee Friedlander, Nimmi Grover, Pavan Grover

Hudba: Jeff Marsh

Kamera: Antonio Calvache

Střih: P. G., Jason R. Stone, Bob Willems

Kostýmy: Shawnelle Cherry

Společnost: Pavan Films / Unspeakable Productions

Natáčeno: Pilar, New Mexico, USA / Santa Fe, New Mexico, USA

Hrají: Pavan Grover (Jesse Mowatt), Michelle Wolff (Littlefield), Mark Voltura (Littlefieldův partner), Marco Rodríguez (Cézar), Dina Meyer (Diana Purlowová), Lance Henriksen (Jack Pitchford), Miguel Pérez (stráž), Dennis Hopper (Warden Earl Blakely), J. D. Garfield (federální plukovník), Angelo Jaramillo (poskok), George Michael Tapia (policista), Audra Wise (žena v televizních novinách), Kim Trujillo (žena v televizních novinách), Michael Crabtree (poručík), Anthony Dee (stráž), Jonathan Levit (Kenny), Jeff Fahey (guvernér), Clark Sanchez (svalnatý strážce), Todd La Tourette (doprovod), Joe P. Martinez (kněz), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: