North Video – Monster Warriors 8

North Video ve čtvrtek 14. října 2010 přináší poslední díl Monster Warriors, závěrečný osmý disk za 69,- Kč. Gigantické obludy útočí!

Máte rádi dobrodružství a fantasy podívanou? Líbí se vám filmy o pravěkých příšerách, obrovských hadech či obřích pavoucích? Pak pro vás máme skvělou nabídku – 26 epizod kanadského seriálu Monster Warriors!

Se čtveřicí hrdinů se vypravíme do světa, v němž giganticky obludná filmová monstra, známá ze stříbrného plátna, ohrožují město Capital City. A jediní, kdo mohou uchránit obyvatele a město před totální zkázou, jsou právě lovci příšer – čtyři talentovaní a odvážní teenageři, kteří díky své vynalézavosti, vtipu a podnikavosti odhalí pravdu o původu těchto stvoření a dokážou se jim postavit.

K tomu, aby nad nebezpečnými příšerami dokázali mladí hrdinové zvítězit, musí stát vytrvale při sobě a vynaložit mnoho energie. Pak se jim snad podaří odhalit i to, jakou roli v invazi příšer hraje bývalý filmař, ďábelský Klaus Von Steinhauer. S hrdiny Monster Warriors prožijeme chvíle napětí, ale i humoru.

EPIZODY:

23. ÚTOK MIMOŘÁDNĚ STRAŠNÉ BERUŠKY

24. CESTA DO ÚTROB MOŘSKÉ OKURKY

25. KVAK !

26. ŽABÍ POMSTA

Zadní strana obálky 

Žánr: Akční / Dobrodružný

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2006 – 2007

Původní název: Monster Warriors

Režie: Wilson Coneybeare, Bill Marks, Marni Banack, Felix Gray, Otta Hanus, Graeme Lynch, Warren P. Sonoda

Scénář: Wilson Coneybeare, Hugh Hardy, David Ralph, Jeff Biederman, Carol Commisso, Max Marks, Steven Westren

Produkce: Wilson Coneybeare, Andre Czernohorsky, Tatiana Kober, Michael Lekes, Bill Marks, Byron A. Martin, Barbara Patten

Hudba: Tim Foy, Paul Kauffman, Pure West

Kamera: John V. Lindsay, Jason Webber

Střih: Duncan Christie, Samir Rehem, Dean Balser, Gordon McClellan, Matthew P. Wocks

Kostýmy: Tarah Burke

Společnost: Coneybeare Stories / Even Bigger Bug Movies / Really Big Bug Movies Ltd.

Natáčeno: Barrie, Ontario, Kanada

Hrají: Jared Keeso (Luke), Lara Amersey (Vanka), Mandy Butcher (Tabby), Yani Gellman (Antonio), Glenn Coulson (Dink Dorman), Mike ‚Nug‘ Nahrgang (Kreeger), Adam Growe (superintendent McClellan), Allan Royal (starosta Mel), Louis Paquette (maldý Disherman), Sheldon Smith (Frankie), Heidi Leigh (Missy Gore), Cameron Ansell (Henry), Roger Barnes (Chuck Arblaugh), Craig Brown (bankovní zloděj), Ely Henry (Eustace), Aron Tomori (vesmírná opice), Sean Cullen (Klaus Von Steinhauer), Alex Nussbaum (Robber), a další

Údaje o DVD:

Délka: 4 x 22 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné  

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: nejen pro nejmenší