DVD edice – Chladný jako led

A máme tu novou várku oznámených titulů DVD edice s neznámým konkrétním datem vydání. Označením nálepkou Top Film se honosí hned několik filmů a prvním z nich je Chladný jako led za 49,- Kč. Kultovní romantický hudební film, který proslavil megahit ICE ICE BABY. Vyšlo ve středu 3. listopadu 2010 

Čtyři mladí hudebníci projíždějí na svých motorkách na koncertním turné Amerikou a musejí zastavit kvůli poruše v malém ospalém městečku, které moc zábavy nenabízí. Zde se zdrží několik dní, ale to jim stačí na to, aby obrátili život obyvatel naruby.

Nejvíce to pocítí mladá středoškolačka Kate. Její rodina je ale v programu na ochranu svědků, a když je její identita odhalena, ocitá se ve velkém nebezpečí.

Z jedné z minulých upoutávek mohu ponechat „Proč zrovna tohle Top?" Možná kult, možná úspěšná píseň, možná byl Vanilla Ice boží, ale 22 procent v zahraničí. Nostalgické tuzemsko uděluje 55 procent: Fajn videoklip, namachrovaná chůze, motorky, blýskavé barvy a namlouvání jedné slečny.

Zadní strana obálky 

Žánr: Hudební / Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 1991

Délka: 100 minut

Původní název: Cool as Ice

Světová premiéra: 18. října 1991 – USA

Režie: David Kellogg

Scénář: David Stenn

Produkce: Martin Bandier, Shep Gordon, Charles Koppelman, Carolyn Pfeiffer, Ted Swanson, Lionel Wigram

Hudba: Stanley Clarke

Kamera: Janusz Kaminski

Střih: Debra Goldfield

Kostýmy: Ingrid Ferrin

Společnost: Alive Films / Capella / Koppelmann/Bandier-Carnegie Pictures

Natáčeno: Glendora, Kalifornie, USA

Hrají: Vanilla Ice (John ‚Johnny‘ Van Owen), Naomi Campbell (zpěvačka v klubu), Deezer D (Jazz), Kevin Hicks (sir D), Allison Dean (princezna), Bobbie Brown (Monique), Kristin Minter (Kathy Winslowová), Sydney Lassick (Roscoe McCallister), Dody Goodman (Mae McCallisterová), John Newton (Nick), Candy Clark (Grace Winslowová), Michael Gross (Gordon Winslow), Victor DiMattia (Tommy Winslow), Brooke Alexander (reportér), Jack McGee (Clarke), Ted Swanson (barman), S. A. Griffin (Morrisey), Louie Bonanno (zpěvák), Portia Dawson (Tracy), Amy Tenowich (Lisa), Kathryn Morri (Jen), Crawford Binion (polda), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: