Amercom – Hercule Poirot DVD 31

Již 31. kouskem z řady Hercule Poirot vydavatelství Amercom je DVD s názvem Zlo pod sluncem. Dodám, že vyšlo tentokráte v sobotu 20. února 2010 za 69,- Kč.

Když se Herculu Poirotovi zčistajasna udělá nevolno při večeři v nové restauraci kapitána Hastingse, zařídí mu slečna Lemonová ozdravný pobyt u moře. Přísný režim a hlavně dieta se sice detektivovi příliš nezamlouvají, ještě více jej však zneklidňuje atmosféra v hotelu a chování některých hostů. Poirot cítí, že se k něčemu schyluje, tragédii však už bohužel zabránit nedokáže. Jednoho dne je na pláži nalezeno mrtvé tělo herečky Arleny Stuartové…

 

Petr Kostka dabuje hlavní roli slavného detektiva, dabing převzat z TV Prima. Na obalu je tentokrát již uveden správný formát obrazu.

Žánr: krimi/detektivní

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2000

Délka:  99 minut

Původní název: Evil under the Sun

Režie: Brian Farnham  

Produkce: Brian Eastman

Hudba: Christopher Gunning

Kamera: Fred Tammes

Hrají: David Suchet (Hercule Poirot), Hugh Fraser (kapitán Hastings), Philip Jackson (vrchní inspektor Japp), Pauline Moran (slečna Lemonová), Michael Higgs (Patrick Redfern), Tamzin Malleson (Christine Redfern), Louise Delamere (Arlena Stuart), Tim Meats (Stephen Lane), Marsha Fitzalan (Rosamund Darnley), Carolyn Pickles (Emily Brewster), David Mallinson (Kenneth Marshall), Russel Tovey (Lionel Marshall), Ian Thompson (major Barry), Davit Timson (Horace Blatt) a další.

 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, polsky (lektor)

Titulky: české, polské

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9