Filmag horor – Hadi ve vlaku

Filmag ve středu 3. listopadu 2010 za 59,- Kč v ediční řadě Horor pokračuje ve vytěžování „pokladů" z produkce společnosti Asylum a nabídne dílko Hadi ve vlaku. Krvelační plazi jsou zpět!

Pamatujete se na vraždící hady v letadle? Nyní se tato sebranka syčících monster přesunula do vlaku a věřte, že jim po cestě pořádně vyhládlo!

Mladá žena zasažená mayským prokletím byla odsouzena k smrti uštknutím stovkami hadů. Jediná možnost, jak si zachránit život, je urychleně se dostat za hranice a najít šamana, který jí dokáže pomoct. Nasedne tedy na spoj mířící k Los Angeles. Ve vlaku se však objeví stovky krvelačných, jedovatých a hladových hadů, a všichni pasažéři se octnou v ohrožení života.

Zcela v souladu se jménem produkční společnosti, kterou zřejmě Řitka vyfoukla DVD edici, hodnocení odpovídá očekávání, 26 procent venku, 15 procent na csfd.cz: Dalo se čekal něco hrozného, ale Asylumáci opět překvapili – bylo ještě mnohem horší. Stačí vidět trailer a ušetříte hodinu a půl života.

Zadní strana obálky 

Žánr: Akční / Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 87 minut

Původní název: Snakes On A Train

Světová premiéra: 15. srpna 2006 – USA

Režie: Peter Mervis aka The Mallachi Brothers

Scénář: Eric Forsberg

Produkce: Anthony Fankhauser, David Michael Latt, David Rimawi, Sherri Strain, Rick Walker

Hudba: Mel Lewis

Kamera: Mark Atkins

Střih: Peter Mervis

Kostýmy: Stacy Ellen Rich

Společnost: The Asylum / The Global Asylum

Natáčeno: Lancaster, Kalifornie, USA / Sable Ranch – 25933 Sand Canyon Road, Santa Clarita, Kalifornie, USA / Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: A. J. „Alby" Castro (Brujo), Julia Ruiz (Alma), Giovanni Bejarano (Miguel), Al Galvez (Julio), Amelia Jackson-Gray (Crystal), Shannon Gayle (Summer), Stephen A. F. Day (průvodčí), Isaac Wade (Martin), Carolyn Meyer (Klara), Lola Forsberg (Lani), Madeleine Falkskog (Nancy), Derek Osedach (Mitch), Jay Costelo (Juan), Jason S. Gray (Chico), Sean Durrie (Dickie), Nick Slatkin (Raz), Cameron Bass-Jackson (Cooper), Paige Copper (obsluha jídelního vozu), Philo Beddoe (Hoover), Reza Riazi (Barat), Jake Austin (kojot), Anthony Fankhauser (inženýr), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: