Vyhodnocení 1. kola soutěže se společností PB Publishing

A přichází některými netrpělivě očekávaný okamžik, vyhodnocení prvního kola soutěže se společností PB Publishing je tu. Tentokrát to byl takřka nadlidský výkon, prokousat se k samotnému losování.

Jak jsme již naznačovali, tentokrát jsou strženy všechny rekordy. Evidujeme 674 odpovědí. Proberme si nejprve správné odpovědi na soutěžní otázky za měsíc říjen:

 

1/ Kdo je hlavním hereckým představitelem JB ve filmu Dr No?

Samozřejmě Sean Connery – přesto se našlo pár jedinců, kteří tipovali oba nesprávné herce a měli by si za trest kolekci koupit a něco „málo" o představitelích agenta 007 nastudovat. Zbylo ďábelských 666 odpovědí.

2/ Kdy vyšlo v ČR v trafikách první DVD edice James Bond Dnes neumírej?

Ať již na stránkách kolekce nebo jinde, najít bylo třeba datum 11.1.2010. Tentokrát nejen několik chybných odpovědí, ale i pár jedinců, kteří se v tomto bodě odpovědět báli – jsme na 656 toužících.

3/ Jakým způsobem lze uhradit kolekci James Bond objednanou na stránkách http://www.shop.bondcollection.eu/?

Dobírkou. Nevím, zda někdo soutěž bere jako Sportku a sází náhodný tip, nebo ho phising zanesl na nesprávné stránky, ale opět se našla řada chybných i prázdných odpovědí. Už jen 640.

 

A nakonec možná pro někoho poněkud kontroverzní opatření, ale jsme tu doma a tudíž se jede podle našich pravidel. Opět jsme museli přistoupit k vyřazení části odpovědí. Nejprve kontrola duplicitních mailů. Snad je v zadání poměrně jasně napsáno, co a jak, přesto se najdou vykukové, kteří soutěžili opakovaně každý den, někdy i vícekrát s různými variacemi jmen. A ejhle, 495… Takže ještě jména a adresy. Při té příležitosti vytříděny i neúplné a chybné kontaktní údaje. Doporučení – pokud chcete z jedné rodiny více odpovědí na všechny členy, zadání čtyř různých jmen s jednou adresou během 55 vteřin nebudeme tolerovat. Finální číslo je 431.

A generátor náhodných čísel ukázal na výherce (konkrétně výherkyni):

Tereza Duchoslavová, Praha