North Video – Šéfe, jsem v tom!

Další digipack North Videa měl ve čtvrtek 4. listopadu 2010 přinést komedii Šéfe, jsem v tom! Cena 99,90 Kč. Některé věci prostě neutajíte. A před šéfem teprve ne! V hlavní roli sexy Lindsay Lohan. Ovšem ne vše poslední dobou vychází, jak má, takže tento disk je na pultech až v sobotu 6. listopadu 2010.

Thea je sekretářka v jednom malém vydavatelství. Její rodiče zemřeli při autonehodě a ona musela opustit školu a postarat se o svojí mladší sestru. Jenže sama o sobě si myslí, že je nula, a podle toho také žije.

Její šéf jí místo dobré práce nutí mýt a venčit svého psa, a peskuje jí, když přijde o čtyři minuty pozdě do práce.

Jednoho dne má ale Thea dostat padáka, a tak dostane ztřeštěný nápad – řekne, že je těhotná. Jako nastávající matka nesmí být ze zaměstnání vyhozena.

Jenže na těhotenství jen tak někdo nezapomene, a když se to v práci rozkřikne, je nucena několik měsíců předstírat, že je stále těhotná. Nakonec si to tak vsugeruje, že tomu i sama věří.

Vnitřní strana obalu

Jenže jedou to praskne, a Thea bude mít co vysvětlovat. Podaří se jí nakonec vybruslit z této prekérní situace s čistým štítem, i když se celý kolektiv pracovníků těší na miminko?

Upoutávka na další titulu uvnitř obalu

Plus minus 50 procent: Takové ohrané a předvídatelné v trochu amatérském podání, za kouknutí to stojí jen kvůli Lindsay.

Zadní strana obalu

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 85 minut

Původní název: Labor Pains

Režie: Lara Shapiro

Scénář: Stacey Kramer, Lara Shapiro

Produkce: Boaz Davidson, Danny Dimbort, Brian Edwards, Joe Gatta, Warren T. Goz, David Grace, Lati Grobman, Pamela Hirsch, Avi Lerner, Stewart McMichael, Galt Niederhoffer, Iliana Nikolic, Susan Pusateri, Celine Rattray, Rick Schwartz, Trevor Short, Sabrina Sipantzi, Daniela Taplin Lundberg

Hudba: Andrew Hollander

Kamera: Dan Stoloff

Střih: Anne McCabe

Kostýmy: Roemehl Hawkins

Společnost: Millennium Films / Nu Image Films / Latitude Films / Overnight Films / Plum Pictures / Grand Army Entertainment

Natáčeno: Burbank, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Lindsay Lohan (Thea Clayhillová), Luke Kirby (Nick Steinwald), Chris Parnell (Jerry Steinwald), Aaron Yoo (Miles), Bridgit Mendler (Emma Clayhill), Tracee Ellis Ross (Kristin), Kevin Covais (Greg), Bonnie Somerville (Suzie Cavandishová), Cheryl Hines (Lisa DePardoová), Creed Bratton (John Abbotts), Janeane Farofalo (Claire), Keiko Agena (těhotná v knihkupectví), Donald V. Allen (rozhodčí), Jack Axelrod (O’Keefe), Alexandra Barreto (krasavice), Jenni Blong (těhotná), Shirly Brener (Britney), Christa Campbell (brunetka), Maree Cheatham (Ann), Pat Crawford Brown (teta Betty), Darcy DeMoss (zrzka), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: