Amercom – Hercule Poirot DVD 42

Je tady opět pátek, tentokráte 23. července 2010, a ve stáncích je opět možné si za mrzký peníz 69,90 Kč pořídit další disk, už s číslem 42, z edice Hercule Poirot od vydavatelství Amercom. Jeho název je Třetí dívka.

Slavného detektiva nečekaně navštíví Norma Restaricková, mladá a velice nervózní dívka, jež se Poirotovi svěří s obavou, že se zřejmě právě dopustila vraždy. Neřekne však nic bližšího a opět z bytu vyběhne. Zanedlouho se ukáže, že Normu k Poirotovi poslala detektivova přítelkyně Ariadne Oliverová, jež obývá byt pod mladou dívkou. Ve stejném domě navíc bydlí i Normina někdejší chůva, a právě ta je nalezena mrtvá – údajně spáchala sebevraždu…

 

Hercule Poirot je dabován Jaromírem Medunou – dabing je opět použit z České televize. A opět máme na scéně slavnou spisovatelku detektivek Ariadne Oliverovou.

Žánr: krimi/detektivní

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2008

Délka:  93 minut

Původní název: Third Girl

Režie: Dan Reed

Produkce: Karen Thrussell

Kamera: Paul Bond

Hrají: David Suchet (Hercule Poirot), David Yelland (George), Jemima Rooper (Norma Restarick), Zoë Wanamaker (Ariadne Oliver), Clemency Burton-Hill (Claudia Reece-Holland), Matilda Sturridge (Frances Cary), Tom Mison (David Barker), John Warnaby (inspektor Nelson), Caroline O’Neill (chůva Lavinia Seagram), James Wilby (Andrew Restarick), Peter Bowles (sir Roderick Horsfield), Lucy Liemann (Sonia), Tim Stern (Alf Renny), Simon Hill (kontrolor v autobuse), Tessa Bell-Briggs (Daphne de Waitress) a další.

 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, polsky (lektor), anglicky

Titulky: české, polské

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9