Vapet vás baví – Dívky z Jersey

Vapet nabízí ve čtvrtek 11. listopadu 2010 v ediční řadě Vás baví další romantickou komedii Dívky z Jersey, digipackové balení bude ke koupi za 69,- Kč. Romantická komedie o přátelství, o novodobé Popelce, lásce na druhém břehu a novém mercedesu, který u toho také byl.

Hlavní hrdinkou je Toby Mastellone, která žije se svým otcem Beniem na svérázném newyorském předměstí Jersey. Ona a její kamarádky Cookie, Angie a Dot, jsou to dívky, které rozhodne nelze přehlédnout. Atmosféra předměstí a jejich život je však přestává uspokojovat.

Po dalším večeru bez rande se Toby rozhodne přestat čekat, až za ní štěstí přijde samo a začíná vymýšlet plán, jak potkat toho pravého muže, který ji vytáhne z nudného prostředí Jersey. Říká si, že mnohem lepší život, spoustu příležitostí a vysněného muže může najít pouze ve velkém New Yorku.

A tak se vydává do obchodu s luxusními auty, tam přece nakupují jen úspěšní muži. Štěstěna je na její straně a skutečně potkává hezkého, mladého, bohatého manažera jménem Sal. Nějak se jí ale nedaří přesvědčit ho, že ona je pro něj ta pravá. Musí využít všechen svůj šarm a důvtip, překonat celou řadu nástrah a překážek, aby ho přesvědčila, že peníze a úspěch nejsou všechno. Že to, oč v životě běží především, je láska.

Další komplikace nastane v okamžiku, kdy Tobi zjistí, že její princ má drobnou vadu na vysněném ideálu. Ctižádostivý mladík pochází totiž ze stejného prostředí jako ona a pokouší se na něj zapomenout; jednou z možností, jak to udělat, je udržet si přízeň bohaté Tary. Zvítězí bohatá sebevědomá kráska z lepších kruhů, nebo obyčejná, skromná a chudá Popelka Toby?

Takřka 60 procent: Nenáročná oddechovka, naivní romantika, těžící ze slávy Pretty Woman.

Pokud lze konstatovat, že technická kvalita asijské produkce poslední dobou u Vapetu hodně vzrostla (už žádné ořezy a zrnící obrázky), pak údaje na obalu tohoto titulu připomínají spíš občasnou praxi Intersonicu…

Zadní strana obalu 

Žánr: Komedie / Drama / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 1992

Délka: 92 minut

Původní název: Jersey Girl

Světová premiéra: 17. června 1992 – Francie

Kinopremiéra v ČR: 26. června 1992

Režie: David Burton Morris

Scénář: Gina Wendkos

Produkce: Staffan Ahrenberg, Robert W. Cort, Amanda DiGiulio, Ted Field, David Madden, Nicole Seguin

Hudba: Misha Segal

Kamera: Ron Fortunato

Střih: Norman Hollyn

Kostýmy: Claudia Brown

Společnost: Electric Pictures

Natáčeno: Bendix Diner – Route 17 and Williams Avenue, Hasbrouck Heights, New Jersey, USA / Hackensack, New Jersey, USA / Jersey City, New Jersey, USA / New York City, New York, USA

Hrají: Jami Gertz (Toby), Dylan McDermott (Sal), Sheryl Lee (Tara), Aida Turturr (Angie), Molly Price (Cookie), Star Jasper (Dot), Joseph Mazzello (Jason), Joseph Bologna (Bennie), Philip Casnoff (Mitchell), Pat Collins (Gabe), Regina Taylor (Rosie), Amy „Johanna" Sakasitz (Monica), Mary Beth Peil (učitelka v denním centru), Jordan Dean (Tim), Richard Maldone (Bobby), David Dundara (prodavač Mercedesů), Simon Jutras (číšník francouzské restaurace), Page Johnson (domácí), Lori Anne Mahl (majitelka salonu), Marc McQue (Kenneth), Buckley Norris (bezpečnostní stráž), John Speredakos (Gregg), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: ?