DVD edice – Ďáblův náhrobní kámen

V rámci pestrého střídání žánrů DVD edice s neznámým konkrétním datem vydání chystá na prosinec horor Ďáblův náhrobní kámen za 49,- Kč. Z krve tohoto města se zrodí ďáblův stín. Vyšlo ve čtvrtek 2. prosince 2010.

Jaq Moltonová byla obětavá a šťastná matka, dokud jednoho dne nenašla doma svého syna, brutálně zavražděného jeho otcem Calem. Její bolest a utrpení se zvrátí v touhu po nelítostné pomstě. Jaq se vydá najít Cala, aby mohla vykonat tu nejkrutější odplatu. Její neutuchající pátrání ji přivede do města Roach, hemžícího se odpornými vampýry.

Jaq na ně naráží na každém kroku a už považuje svou odplatu za ztracenou, když se seznámí s místím detektivem Dickem. Ten ji poskytne o Calovi závažné informace. Její manžel je obávaný upír, který plní úkol, jenž ohrožuje veškeré živé. Jaq však svou bitvu nevzdává.

Titul natolik čerstvý, že imdb.com neeviduje žádné hodnocení a domácí databáze film neznají vůbec.

Zadní strana obálky 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 95 minut

Původní název: The Devil’s Gravestone

Režie: Jay Mackenzie Roach

Scénář: Jay Mackenzie Roach

Produkce: Staci Lockhart, Andy Redmon, Jay Mackenzie Roach, Joshua Winch

Hudba: Martin Dempsey, Cole Foster, John Massari

Kamera: Jay Mackenzie Roach

Společnost: Roach Productions / I & Y Productions / Reeleyes Filmworks / Roach City Films

Natáčeno: Dallas, Texas, USA / Oklahoma City, Oklahoma, USA / Watonga, Oklahoma, USA

Hrají: Elle LaMont (Jaq), Joe Nemmers (Dick), Niko Red Star (Cale), Grant James (Doc), Kristin Sutton (Maggie), Shane Hurst (Dexter), Reece Rios (Garrett), Mary King (Mary), Christopher Acosta (upír), Justin Arnold (upír), Clifton Baxter (poloviční upír), Catherine Gutting (oběť), Connor Hill (syn Jaq), John Holcomb (majitel baru), Mila Moravec (Catherine), Jeremy Newcomer (Bum), McMinn Nic (upír), Andy Redmon (upír), Jacob Redmon (dítě), Jay Mackenzie Roach (upír), Celeste Rosenthal (televizní reportérka), Dean Somes, Terry Spector (policejní kapitán), Anna Elisabeth Taylor (Love), Peyton Wetzel (upír), Joshua Winch (upír), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádný

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: