DVD HIT – Blesková šance

V obálce DVD Hit přináší InterSonic ve středu 24. listopadu 2010 za 69,- Kč na pulty další přírůstek ediční řady Svět krimi, s číslem 15 je tu direct-to-video Blesková šance. Nic není skutečné, jenom peníze…

Ray Bennet, majitel videopůjčovny, se rozhodne vzít si po dlouhé době pár dnů dovolené, aby popřemýšlel o své budoucnosti. Na cestě vstříc vytouženému volnu potkává stopařku Harley, velice atraktivní a záhadnou ženu. A také právě čerstvě propuštěnou bývalou vězeňkyni.

Harley si brzy získá Rayovu důvěru a srdce. Situace se však mění, když ho požádá o pomoc při vyloupení banky a nabídne mu za spolupráci milion dolarů, Pro Raye je to životní příležitost, pro Harley blesková šance. Ray pomůže Harley s nelehkým úkolem.

Nic ale není tak jednoduché, jak se zdá. Jaká je mezi nimi vlastně hranice důvěry?

Jen mírně nad 50 procent v zahraniční, jen mírně nad 30 procent u nás: Snad to mohla být i slušná kriminálka, kdyby to mělo jiného režiséra, scénáristu, kameramana, střihače, zvukaře a herce.

Zadní strana obálky 

Žánr: Drama / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2001

Délka: 87 minut

Původní název: Backflash

Režie: Philip J. Jones

Scénář: Jennifer Farrell, Lillian A. Jackson, Philip J. Jones

Produkce: Colin Chin, Jennifer Farrell, Donald G. Hunt, Philip J. Jones, Matt McCombs, Priscilla Padilla, Steve Tymon

Hudba: Valentine Leone, Carl Wurtz

Kamera: Maximo Munzi

Střih: John Rigelhof

Kostýmy: Bethany Scott

Natáčeno: Apple Valley, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Lucerne Valley, Kalifornie, USA

Hrají: Robert Patrick (Ray Bennett), Jennifer Esposito (Olive Dee ‚Harley‘ Klintucker), Mike Starr (Tono), Melissa Joan Hart (C. J.), Michael G. Hagerty (Red), Michael J. Pollard (Don), Colm Meaney (Gin O’Malley), Vyto Ruginis (majitel motelu), Kyle T. Heffner (Vinnie ‚Pipe‘ Pipolino), Robert Deacon (Skull), Brian Abercrombie (Lenny), Val Lauren (Pez), Kenneth Moskow (bankovní úředník Jimmy), David Jean Thomas (pan Jones), Brenda Nowatka (servírka), Rich ‚The Body‘ Wiley (mrtvola), Bill Davis (agent FBI), Larry Tuff (agent FBI), Maurice Chevalier (agent FBI), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: trailery