Blue Sky Film – Bitva o planetu Terra 3D

Kromě trojdimenzionálního Garfielda Blue Sky Film posílá v pondělí 29. listopadu 2010 na pulty další 3D DVD s pomocným logem Blesku s názvem Bitva o planetu Terra 3D. Disk v běžné krabičce je v prodeji za 199,- Kč. Balení obsahuje 2x 3D brýle ZDARMA! DVD lze přehrát na všech DVD přehrávačích a TV. Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek.

Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra!

I když slogany vypadají podezřele a velkohubě, i když se jedná o „druhou“ ligu, není se zřejmě čeho bát, hodnocení je kolem 70 procent: Animace není žádný zázrak, ale solidní příběh, kde je lidstvo za padouchy, je originální, temný a plný akce bez zbytečných keců (i když je hlasové obsazení velmi zajímavé).

Zadní strana obalu

Žánr: Animovaný / Akční / Dobrodružný / Sci-fi / Thriller / Válečný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 76 minut

Původní název: (Battle for) Terra

Světová premiéra: 8. září 2017 – USA (Toronto International Film Festival)

Režie: Aristomenis Tsirbas

Scénář: Evan Spiliotopoulos, Aristomenis Tsirbas

Produkce: Keith Calder, Ryan Colucci, Dane Allan Smith, Jessica Wu

Hudba: Abel Korzeniowski

Kamera: Aristomenis Tsirbas

Střih: J. Kathleen Gibson

Společnost: MeniThings LLC / Snoot Entertainment

Hlasy v původním znění: Chad Allen (pozemský vědec), Rosanna Arquette (profesorka Lina), Bill Birch (pozemšťan 2), Brooke Bloom (technik Quinn), Tom Connolly (technik Williams), Brian Cox (generál Hemmer), David Cross (Giddy), Beverly D’Angelo (vyšetřovatel Wright), Jim Devoti (plukovník Wheeler), Chris Evans (Stewart Stanton), James Garner (Doron), Danny Glover (prezident Chen), Mark Hamill (starší Orin), Alec Holden (Tulo), Masam Holden (Tumi), Vanessa Johansson (Sora), Brian Johnson (poručík Johnson), David Krumholtz (pozemský velitel), Phil LaMarr (obchodník), Justin Long (Senn), Worm Miller (Tuki), Laraine Newman (obchodník s hračkami), Amanda Peet (Maria Montezová), Ron Perlman (starší Vorin), Timi Prulhiere (pozemšťan 1), Dennis Quaid (Roven), Michael Scovotti (poručík Evans), Zoe Sidel (Kima), Danny Trejo (starší Barum), Luke Wilson (Jim Stanton), Evan Rachel Wood (Mala), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný