IFA movie – Princ slunce

S termíny je to občas těžké, navíc nyní v předvánočním období ještě komplikovanější… IFA movie má v plánech již od 6. prosince 2010 akční film Princ slunce. Na pultech od středy 15. prosince 2010 nakonec za 59,- Kč.

Legenda o Malém Budhovi je světoznámá asijská legenda. Jednou za tisíc let se narodí chlapec, který má dar mnoha nadpřirozených schopností, kterými může vrátit i život mrtvým. Temné síly se musí chlapce zmocnit, znečistit jeho duševní podstatu a potom mu mohou jeho schopnosti odebrat a zabít ho. Jenomže chlapec má také ochránce.

 

Starý Buddha umírá, vybral si však nového následovníka, mladého chlapce. O něj se stará mnich Khenlun, který je však obviněn ze smrti starého Buddhy a je proto pronásledován. Chlapec se ukryje ve vlaku do Hong Kongu, kde se potkává s Benem, cestujícím načerno. Khenlun je zabit, ale jeho duch provází chlapce a chrání ho před nebezpečím. Zlý mnich Khentse chce totiž ovládnout celý svět temnými silami. Duch Khenluna vysílá chlapci na pomoc svoji žačku Wencheuk, která je nejznámější a nejlepší mistryní v několika stylech bojového umění.

V hlavní roli uvidíte známou Cynthii Rothrock.

Mezi 40 a 50 procenty: Akční oddychová komedie, vzpomínka na mládí, kdy to člověk žral na VHSkách.

Zadní strana obálky 

Finální podoba zadní strany 

Žánr: Akční / Dobrodružný

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 1990

Délka: 84 minut

Původní název: Tai yang zhi zi / Prince Of The Sun

Režie: Wellson Chin, Yi-Jung Hua

Produkce: Peggy Cheung, Hoi Wong

Hudba: Bon Wong

Kamera: Cheng Yiu Chung

Společnost: Golden Flare Films Company

Hrají: Cynthia Rothrock (Bencheuk), Conan Lee (Tygr), Ching-Ying Lam (Khenlun), Sheila Chan (Wan May-Ngor), Jeffrey Falcon (kavkazský láma), Shun Lau (Khentse), Po Tai (Fu), Gabriel Wong (Wang San), Fung Woo (strýc Bach, ředitel), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: